Sari la conținut

Maia Morgenstern si Rosia Montana

Maia Morgenstern se alatura campaniei "Salvati Rosia Montana" si o face intr-un mod foarte convingator.

Un om valoreaza mai mult decat aurul pe care il poarta!

Sunt curios daca pana la urma o sa se intample ceva acolo. O sa se exploateze sau nu? Voi ce ziceti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. nicolina 18 Jun 2012 @ 16:15

    superba reclama…sa speram ca nu se va intampla nimic si nu pentru ca s-ar lasa impresionati de aceasta reclama, ci datorita faptului ca nu vor avea suport legal…

    Raspunde
  2. william 18 Jun 2012 @ 16:25

    Statul Roman a exploatat acolo primul !

    Tot el e cel care a lasat un haos acolo !

    Dezastru ecologic !

    De ce nu au refacut zona ?

    Mai mult, de ce sa reinceapa exploatarea la suprafata acolo ?

    Ca sa distruga toata zona ?

    Oamenii care stau acolo, pot sa lase totul, sa le dea foc si sa plece !

    Degeaba tot ii vedem pe la tv !

    Ei nu iau atitudine !

    Altii si-au lasat copiii si au plecat in alte tari !

    Asta cu Rosia Montana nu e o treaba sustinuta de parlamentari !

    Sunt cativa milionari care s-ar imbogatii si aia scot banu pt reclame !

    Si seful meu este parlamentar, dar s-a opus exploatarii prin vot si a expricat si de ce !

    Daca chiar are Statul interes, de ce nu incepe el exploatarea ?

    De ce apoi nu vinde aurul la x,y,z ?

    De ce tre sa vina altul ca sa ia aurul si altele ?

    Lasal sa stea acolo mult si bine !

    Ori ne ridicam cu acel aur, ori pasal acolo !

    Raspunde
  3. TyT 18 Jun 2012 @ 16:53

    Sincer cred ca se va exploata , pentru ca interesele financiare primeaza peste tot in lume , dar spotul video este maxim ! Am Zis !

    Raspunde
  4. Denisa 18 Jun 2012 @ 17:19

    Aurul nu este doar în bijuterii. Să-şi doneze şi telefonu’, că şi ăla are aur. Şi televizorul. Şi celelalte obiecte care fără aur nu pot exista.
    Sunt curioasă dacă a făcut filmuleţul pro bono sau a luat nişte galbeni ca să-i susţină pe cei care vor să “salveze” Vama… ăăă, ăsta, Roşia Montană. Atât. Ce gust bogat!

    Raspunde
  5. skrintitu 18 Jun 2012 @ 18:43

    Da, se va exploata, daca nu acum, peste cativa ani tot o vor face! Nu va ramane pe aceasta planeta zacamant natural neexploatat!
    Bineinteles, nu asta e durerea, durerea cea mare este modul cum o vor face.

    Raspunde
  6. Octavian 18 Jun 2012 @ 21:54

    M-a convins.

    Raspunde
  7. Vlad 18 Jun 2012 @ 22:29

    Reclama este foarte buna insa din pacate interesele o sa primeze. Nu-mi dau seama cum de nu a inceput inca exploatarea acolo insa cu noul guvern sunt toate sansele.

    Raspunde
  8. cosmin ignat 18 Jun 2012 @ 23:15

    Un spot emotionant, dar cui ajuta? Cei sensibilizati sunt tot cei care erau deja sensibili la aceasta problema… dar am mai bifat o actiune…ceva…am mai incasat niste banuti…

    Raspunde
  9. Mihai 19 Jun 2012 @ 00:40

    Un mod mai violent decat convingator, cel putin asa mi se apre mie. Ea nu o as ma convinga sa spun ca nu e nevoie de proeict cand oaemnii din zona si economia romaneii are nevoie disperata de investitii

    Raspunde
  10. Andrei 19 Jun 2012 @ 10:39

    Campania asta a fost facuta ca sa se mai auda ceva si de ong-ul asta, daca in ultima vreme nu mai merg protestele cu 20-30 de activisti ca deja nu mai sunt interesate televiziunile sa vada acelasi protest ilegal de n ori, au trecut si ei la un spot cumva trebuie justificati banutii aia, nu ?

    Raspunde
  11. Paul 19 Jun 2012 @ 11:19

    In primul rand acest video nu prezinta argumente solide ci niste minciuni. In al doilea rand sunt platiti niste bani grei pentru aceasta reclama in loc sa se realizeze orice in Rosia Montana pentru a demonstra ca le pasa.

    Raspunde
  12. Soso 19 Jun 2012 @ 16:44

    Mda…
    Reclama e interesanta, insa e rupta de realitate
    Insa daca Gabriel Resources pune mana pe Rosie, se va intampla ca si in cazul Petrom:

    1. Petrom este cea mai profitabila companie romaneasca a tuturor timpurilor in timp ce noi platim 6 ron pe litru de benzina/motorina
    2. Statul roman detine 49% din Petrom si pt fiecare litru de combustibil vandut platim statului 44% (20% accize + 24% TVA, fara sa mai punem la socoteala si altele gen taxa Basescu and stuff)

    Realitatea pt cine nu pricepe NU este asha de polarizata (gen aia is naspa si asta is f. buni).Daca statul ar fi asha de bun de ce ia mai tot din combustibilu ala, ma refer la pret pt ca detine si 49% din petrom, nu e ca si cum ar fi tot a lui OMV?

    Raspunde
  13. unicornul_vesel 19 Jun 2012 @ 18:15

    după ce a băut ea niște Doncafe și plăcerea gustului i-a umplut sufletul, vine și își donează aurul. fo’ free?

    hai pe bune, eu înțeleg ce e emoția și ce este durerea, dar până la spotul ăsta nu am văzut-o să ducă vreo campanie anti-exploatare. nici măcar la nivel de declarații tv.

    așa încât, e tare greu (pentru noi, ca muritori de rând) să știm tot (sau măcar aproape tot) adevărul în ceea ce privește controversa cu Roșia.

    Raspunde
  14. Vlad 19 Jun 2012 @ 19:09

    Denisuco, hai, mergi de-ti ia banutul de la RMGC. Ai facut drepturi de autor? Sau e la negru? Pardon…la galben? Nu e paranoia, e informatie.

    Ca sa fiu ontopic (n-am putut sa ma abtin, sila e foarte mare, extrem de mare), sper ca aceasta campanie va avea ecou, sper sa nu aiba loc nicio extragere.

    Cat despre conspiratia Soros – daca exista vreo baza reala, pana si nea Soros plange acum, privind actiunile in picaj la bursa…

    Raspunde
  15. Denisa 19 Jun 2012 @ 19:22

    Vlad, tu nu concepi faptul că un om poate să aibă o părere diferită de a ta, aşa-i? Nu ştiu ce informaţie ai tu, da’ chiar mi-a plăcea să vii cu o dovadă a faptului că eu nu pot să am o părere despre ACEST SPOT decât pe banii celor de la RMGC.
    Şi ca să îţi răspund cu aceeaşi monedă, ştiu că strugurii-s acri şi tu o ai mică [nu e speculaţie, e informaţie]. Ei, cum îţi plac aceste acuze nefondate? :D

    Raspunde
  16. A.G 19 Jun 2012 @ 21:37

    Nu stiu daca argumentul “Aurul nu este doar în bijuterii. Să-şi doneze şi telefonu’, că şi ăla are aur” are vreo legatura cu aceasta reclama…sa nu uitati,reclama TV.
    Incepem sa discutam despre toate reclamele? Pentru ca am citit si aici,si la Sebastian pe blog, si sincer,ma asteptam la ceva mai “cu minte” din partea voastra.
    Tocmai,pentru ca putem sa concepem pareri diferite fata de ceea ce credem noi…tocmai.
    Din punctul meu de vedere ar trebui exploatat,dar de catre statul roman.Si tot din punctul meu de vedere,cei care doresc salvarea acelei zone turistice,sa incerce sa mearga acolo mai tot anul (si iarna),poate sa-si cumpere o casa si sa inceapa sa se ocupe cu agricultura sau cu cresterea animalelor ( nu la bloc,in Cluj Napoca).Ca de domni si domnisoara s-a cam saturat si tara asta. :-“

    Raspunde
  17. Andreea 22 Jun 2012 @ 18:31

    pana la urma, Rosia Montana este o localitate miniera si doar mineritul este activitatea care poate prinde bine aici, ca sunt mii de oameni cu experienta doar in acest domeniu. De 2000 de ani se practica mineritul, de ce nu s-ar relua aceasta activitate, mai ales acum cand, statul iese castigatorul majoritar fara sa aiba vreo cheltuiala si tehnologia care se va folosi va fi cea mai moderna?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)