Sari la conținut

Peste deal de Rosia Montana s-a intamplat asta

In urma postului in care intrebam de Rosia Montana, am primit filmuletul de mai jos. M-am uitat pe gmaps si am vazut ca este peste deal. Acum inteleg de ce oamenii se tem…

Totusi, ma intreb cum de filmuletul are doar 16,567 vizualizari si este postat de un an?

Merita sa-l vedeti, macar asa, sa stiti ce este acolo.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Andy 3 Sep 2013 @ 13:26

    Cristi, ti se pare ca apare in film Bianca Dragusanu sau o minge de fotbal? Cum sa aiba mai multe vizualizari fara elementele astea?

    Raspunde
  2. Calin 3 Sep 2013 @ 13:29

    asa arata o exploatare veche a statului, facuta fara niciun respect pentru normele de mediu. la Rosia Montana va fi, totusi, o mina moderna, facuta conform normelor de mediu. e o mare diferenta!

    Raspunde
  3. Dorin 3 Sep 2013 @ 13:29

    Cristi, raspunsul la intrebarea ta referitoare la vizualizari este simplu si se afla in postul asta: http://www.tvdece.ro/cum-ar-trebui-sa-arate-o-petitie-online/, mai exact: cei ce ar fi trebuit sa comunice eficient si-au ales calea cea mai usoara si cea mai fara de rezultate! Cu petitii online si cu ametiti care nu stiu bine pentru ce demonstreaza e foarte greu sa iti impui cauza…

    Raspunde
  4. Mircea 3 Sep 2013 @ 16:10

    De unde ai tu Caline informatiile ca la RM va fi altfel ? Ai vazut cumva contractul ? Din moment ce se incalca principii simple prevazute in in constitutie, se voteaza repede cu mana la ochi, totul e ascuns, ce te face sa crezi ca nu va fi un nou dezastru ecologic ? Ai mai vazut vreo exploatare facuta de RMGC pe undeva prin lume sa ai un punct de referinta ?

    Raspunde
  5. Dorin 3 Sep 2013 @ 16:28
    Raspunde
  6. Denisa 3 Sep 2013 @ 21:09

    Cum a zis Călin, ceea ce s-a întâmplat acolo şi felul în care arăra Roşia Montană în 2010, când am fost eu acolo, sunt rezultatele unei exploatări haotice, făcută încă de pe vremea romanilor. Iar statul român a arătat ce “poate”. Ştii de ce se numeşte “Roşia” Montană? Din cauza apelor roşii, poluate – rezultatul atâtor ani de exploatare făcută fără grijă faţă de mediu.

    Raspunde
  7. dojo 4 Sep 2013 @ 09:59

    http://ca.news.yahoo.com/romanians-protest-government-plans-allow-canadian-mining-company-083810886–finance.html

    Sunt unele comentarii postate de canadieni. Poate ca unii stiu despre ce vorbesc, s-au confruntat cu probleme similare. Cine crede ca totul va merge frumos si fara ‘accidente’ sau ca ecologic zona in cauza nu va avea de suferit, e un mare idealist. Bine ar fi sa aiba dreptate, dar istoria in general nu le-a prea confirmat optimismul.

    Nu conteaza cine a facut tampenia la Rosia Poieni, ideea este ca sunt mari sanse sa se repete ‘bucuria’.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)