Sari la conținut

Mâncare nasoală și scumpă

reclama-restaurant-gaudi

Treceam astăzi pe la Romană și via-a-vis de Pizza Hut, în față la Facultatea de Comerț (parcă aia era acolo), am văzut un panou publicitar destul de dubios. Mâncare nasoală și scumpă.

În parte cam aia a fost și părerea mea după ce am fost la Gaudi doar că eu nu aș spune totuși că mâncarea este nasoală, este ok mâncarea, dar atât. Nu pot să vă zic că este cine știe ce, dar cu siguranță prețurile sunt prea mari pentru ceea ce mănânci. Asta a fost părerea mea când am ieșit din respectivul restaurant, acum vreun an când am fost pe acolo. De atunci n-am mai trecut, ba chiar am uitat de local pentru că nu mi-a zis nimic.

Astăzi când am văzut panoul ăsta pe stradă mi-am adus aminte de ei și m-am întrebat oare cu ce au greșit și față de cine. Nimeni nu ar plăti un asemnea panou dacă ei n-ar fi greșit într-un fel față de un client sau mai mulți.

Ulterior aflu că este modul restaurantului de a-și face publicitate.

Da, noi suntem. Reclama face parte dintr-o campanie mai ampla pe care am pornit-o. Suntem impotriva tuturor reclamelor prin care localurile se lauda si vrem sa demonstram ca se poate si altfel. Daca ce am scris e adevarat sau nu puteti afla doar daca ne faceti o vizita

sursa

Totuși dați-mi voie să mă îndoiesc, cred că este doar un mod de a se scuza, de a întoarce cumva reclama în favoarea lor. Spun asta și din prisma experienței mele cu ei, și apoi pentru că eu chiar nu cred că reclamele astea negative sunt un lucru care să le aducă clienți.

Este adevărat, panoul ăsta o să devine viral pe net, sunt convins că o să mai vedem poze cu el, dar de la asta până la a duce clienți în restaurant este un pas mare. Aici nu este vorba de click-uri, este vorba de vânzări.

Daca le merge asta, tot respectul pentru idee, dar eu mă cam îndoiesc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Nautilus 17 Apr 2014 @ 10:43

    “cu ce au greșit și față de cine”

    Au greşit când au venit în România. Dacă îşi făceau restaurant în Franţa, cu cât era mâncarea mai nasoală şi mai scumpă, cu atât erau mai respectaţi.

    Raspunde
  2. criserb 17 Apr 2014 @ 11:21

    @Nautilus – aia clar :))

    Raspunde
  3. mr blue 17 Apr 2014 @ 13:52
    Raspunde
  4. criserb 17 Apr 2014 @ 14:05

    @mr blue – este cu totul altceva…

    Raspunde
  5. Mihaela 30 Apr 2014 @ 16:07

    Salut. Intamplator, stiu despre ce e vorba; Gaudi si-a schimbat patronul, meniul, angajatii (deci nu mai e ce ai testat tu acum un an), dar noua conducere a pastrat numele vechi; meniul este bun, merita incercat :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)