Sari la conținut

Mercedes-Benz.ro primul site de brand auto din .ro facut special pentru tableta

Mercedes-Benz România anunţă lansarea website-ului www.mercedes-benz.ro optimizat pentru tablete, completând astfel seria de variante alternative de website, adaptate mijloacelor specifice de comunicare digitală, preferate de utilizatorii din toată ţară: smartphone, respectiv sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor sale (COMAND Online).

mercedes-benz.ro - pagina principalamercedes-benz.ro - paginimercedes-benz.ro - aplicatia pentru localizare a centrelormercedes-benz.ro - configuratorul auto

Pe cand vedem asa ceva si la alte branduri de masini la noi in tara?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. ipo 20 Sep 2012 @ 16:11

    Bine ca au site pentru tableta, dar nu le merge cea mai importanta sectiune de pe site-ul clasic, configuratorul. Nu mai demult de ieri m-am lovit de el si mi s-a blocat de 3 ori, pana am renuntat. Pas.

    Raspunde
  2. TyT 20 Sep 2012 @ 18:26

    E un pas important dar pana la urma e doar o “responsive theme”

    Raspunde
  3. Daniela 22 Sep 2012 @ 12:57

    Interesant, am citit pe un blog cum se si fabrica tabele romanesti ceea ce este mai mult decat super pentru tarisoara noasta mica ce cauta sa atraga atentia la toata lumea!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)