Sari la conținut

Mi-am vopsit niște haine cu Simplicol

Zilele trecute am făcut un test. Am avut niște pantaloni pe care am vrut să-i împrospătez puțin și m-am apucat să-i vopsesc. Practic mi-am dorit să le mai dau un sezon-două de viață.

Am luat niște vopsea Simplicol și m-am apucat de treabă.

În mare e cam așa: se bagă hainele în mașina de spălat împreună cu vopseaua, apoi se mai spală încă o dată cu detergent normal și cam asta este. Nu, nu vă faceți probleme, mașina de spălat nu are de suferit.

Mi-a plăcut ce a ieșit, culorile sunt intense, uniforme și cu prima ocazie am să încerc și cu niște blugi.

Vedeți ce și cum în video-ul pe care l-am făcut. Nu criticați, sunt la început cu video-ul, învăț și eu din mers.

In caz că aveți și voi niște haine care vă plac, sunt uzate, dar nu vreți să vă despărțiți de ele, vedeți aici din ce culori puteți să alegeți și le faceți ca și noi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Jupaneasa 5 Oct 2020 @ 00:49

    O sa incerc si eu. Am un hanorac negru la care tin foarte mult. Dar care a inceput sa prinda o tenta verzuie… Desi el e in stare absolut perfecta.
    Dar nu stiu cum sa fac cu sigla, care este alba. Este cusuta, practic (Puma). Nu este din aia cauciucata, lipita.
    Cred ca o sa ii dau o sansa, totusi. Nu disper chiar asa tare daca se inegreste si sigla, daca hanoracul isi recapata culoarea.
    Multam!

    Raspunde
  2. criserb 5 Oct 2020 @ 10:20

    @Jupaneasa – e foarte posibil ca sigla să fie din alt material, cum erau și la mine cusăturile la pantaloni și în acest caz nu o să se vopsească. Eu așa cred. Să-mi spui cum a ieșit că-s curios și eu, eventual să-mi dai o poză ;)

    Raspunde
  3. IulianaBC 6 Oct 2020 @ 11:15

    Foarte tare.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)