Sari la conținut

Vodafone a lansat un serviciu inovator de televiziune, Vodafone TV (P)

Vodafone a lansat zilele astea un serviciu nou de televiziune, un serviciu modern și smart în același timp.

Vodafone TV reprezintă prima platformă de pe piața locală care integrează cel mai mare număr de posturi TV (nu mai puțin de 190), dar și cele mai populare aplicații de video streaming.

Pe lângă astea Vodafone TV este singurul serviciu care oferă un setup-box în format 4K, dar și peste 9000 de ore de conținut video în aplicația video on demand.

Pentru prima dată în România utilizatorii vor avea posibilitatea de a urmări cât mai multe filme și seriale atât pe ecranul telefonului mobil, al tabletei cât și pe televizor.

În aplicație o să găsiți conținut integrat, practic cam tot ceea ce vă doriți în format 4K, HD și SD. Pe lângă posturi TV pe care acum aveți posibilitatea de a le înregistra, pentru a vedea emisiunile preferate atunci când timpul vă permite, mai puteți găsi și aplicații ca Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids;

Obțineți astfel dintr-un televizor mai vechi, non-smart un televizor de ultimă generație cu cele mai noi aplicații și funcții disponibile la un click distantă. Toate astea prin intermediul setup-box-ului.

O chestie foarte mișto este zona dedicată copiilor. Spun asta din punctul de vedere al unui părinte care vrea să-i ofere copilului posibilitatea de a urmări desene adecvate vârstei lui, dar în același timp nu ar vrea ca copilul să-și petreacă mai mult timp decât e necesar în fața TV-ului.

Zona Kids este customizabilă pentru fiecare vârstă în parte și poate fi controlată de părinți prin intermediul setărilor dedicate. Practic poți să-i oferi copilului acces la TV pentru o perioadă limitată de timp, în anumite intervale orare.

Foarte mișto din punctul meu de vedere, pentru că m-am tot lovit de chestia asta de-a lungul timpului. E mișto că această opțiune este integrată de la bun început și în felul acesta nu ai nevoie de alte chestii suplimentare pentru a limita timpul petrecut în fața TV-ului de către copil.

Aplicația mobilă este disponibilă pentru sisteme de operare iOS și Android.

Vodafone TV este disponibil, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

Vodafone ONE – familia mereu conectată

Vodafone a lansat și noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE, continuând, astfel, promisiunea de a le oferi utilizatorilor servicii complete de comunicare și cele mai bune opțiuni de a rămâne mereu conectați.

Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

Mai multe detalii despre Vodafone TV găsiți aici, iar despre Vodafone One aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Gabriela 26 Sep 2020 @ 12:47

    Excelent serviciul, multumesc pentru informatie!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)