Sari la conținut

Moartea nu tine cont de bani

Resize-of-bariera-tren-pasaj-cale-ferata-CFR-LM__7290Au mai fost discutii d’astea pe aici, v-a povestit si Simona despre un caz asemanator si totusi cei care au bani tin sa aiba aceasta lupta cu moartea, din care… de cele mai multe ori ea iese invingatoare. Pentru totdeauna!

Astazi, de dimineata, erau niste unii care au oprit la trecerea peste calea ferata dintre Soseaua Bucuresti Nord si Strada Petricani. Au oprit, ca deh, venea trenul si barierere erau coborate. Asa zice legea, ca tre’ sa opresti, iar ei au tinut cont de asta.

In timp ce stateau ei asa, au fost depasiti de o masina frumoasa, un domn cu un Bentley se grabea. A trecut printre bariere si trenul l-a lovit din plin. Avea 110 km/h. Trenul.

Domnul din Bentley a murit pe loc, a murit intr-un accident de masina, calcat de tren. Era tanar, era un cunoscut om de afaceri.

Si-a lasat in urma familia, prietenii, copiii… si asta pentru ca… se grabea.

Merita oare?

De ce nu pot sa inteleaga acesti oameni ca moartea nu-i ocoleste indiferent de cati bani au in buzunar, de ce nu isi dau seama ca in fata ei toti suntem egali?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Julian 17 Jul 2013 @ 19:50

    A vrut sa fie smecher, si-a murit ca un smecher prost..

    Raspunde
  2. Bucur 17 Jul 2013 @ 20:27

    cred ca ar trebuii reformulat titlul,Divolul nu tine cont de bani.Cand un om moare in accident auto mai mult ca sigur e mana lui.Nu e prima data cand face asa ceva si din pacate nici ultima.

    Raspunde
  3. Copila blonda 17 Jul 2013 @ 21:16

    Mama are-o vorbă, când vede un “grăbit” important, zice-aşa: Ăsta nu moare-acasă!

    Raspunde
  4. liana 17 Jul 2013 @ 23:14

    Cel mai grav e cand cate un destept d-asta intra pe contrasens si omoara oameni nevinovati.In ultimile zile a plouat la stiri cu inconstienti care au facut praf alte masini pe contrasens iar vinovatii,culmea, s-au ales cu cateva zgarieturi. Cum s-o fi simtind ambasadorul ala de acum 2-3 zile al carui fiu mai mare,aflat la volan, a fost ucis iar cel mic e-n spital cu rani f grave ?
    De fapt cum s-o fi simtind nevasta-sa ca el e-n coma, inca…

    Raspunde
  5. AndreeaConstantin 19 Jul 2013 @ 14:41

    E atat de pe bune treaba aia cu ,,Graba strica treaba” :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)