Sari la conținut

Mor când văd pietonii așa idioți

Pe bune, înțeleg că nu îți pasă de una și de alta, că ești cu nasul pe sus și nimeni nu poate să ajungă la nivelul tău, dar când traversezi strada cred că este de bun simț să te asiguri, mai ales atunci când o faci ilegal.

Ia priviți-o pe duduia de mai jos cum trece ea cu nasul pe sus, ca și când toată strada îi aparține și toți sunt undeva jos… departe de valoarea ei.

Si plătește pentru neatenția ei. Păcat.

Este totuși o chestie de autoapărare să te asiguri, pentru binele tău, nu poți să treci așa fără să-ți pese, pentru că până la urmă ai să plătești, fie că-ți pasă fie că nu…

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Sher 1 Aug 2014 @ 02:21

    Baba urma sa se dea si dumneaei in tiribomba, doar ca n-a fost asa sprintena ;)

    Raspunde
  2. Simina 1 Aug 2014 @ 12:34

    N-am cuvinte. Am impresia că a luat-o o mașină de poliție pe sus… Eu mă asigur de 10 ori când traversez pe trecerea de pietoni. Mă asigur și atunci când traversez o trecere de pietoni semaforizată. Prin locuri nemarcate trec doar atunci când chiar nu am de ales și atunci mă asigur de 20 de ori stânga – dreapta.

    Raspunde
  3. garetbora 1 Aug 2014 @ 18:56

    Si pentru o vaca din asta sa faca un sofer puscarie, si baba mai ales, eu le-as baga pe ele la parnaie o saptamana doua sa vada cum e, nu amenda.

    Raspunde
  4. nutecred 2 Aug 2014 @ 10:42

    S-ar putea ca vina sa fie impartita. Nu sunt sigur, dar din ce vad eu masina politiei mergea pe contrasens, fara semnale aprinse.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)