Sari la conținut

Poliția (din nou) în misiune însoțită de o cameră ascunsă

Acum vreo câteva zile a apărut pe internet un filmuleț în care poliția filmează cu o cameră ascunsă dintr-o mașină fără însemnele poliției. Îl filmează pe cel care încalcă legea și îl anunță prin stație pe polițistul cu motocicleta care oprește mașina cu pricina.

O acțiune lăudabilă și pe care eu aș vrea să o văd mai des, mult mai des pe străzile orașului.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Daniel 31 Jul 2014 @ 11:33

    Pana si Politia asculta Oana Radu. :)

    Raspunde
  2. un-cetatean 31 Jul 2014 @ 11:43

    Actiunea este doar pentru a colecta bani la buget, nu pentru preventie. Ex. in fiecare weekend Pol. Bucuresti sta si pazeste Blvd. Timisoara intre Valea Oltului si Valea Cascadelor. Pe aceasta bucata de strada nu este nici un bloc, nici o scoala, nimic. Dar ei stau la “panda” pentru bani.
    Cum ar fi daca cetatenii ar sta si ar filma toate neregulile facute de autoritatile statului?

    Raspunde
  3. criserb 31 Jul 2014 @ 11:49

    @un-cetatean – sunt de acord cu ce spui și nu în același timp. Dacă oamenii respectă legea poliția nu ar avea de unde să încaseze taxe. Adică nu este ca și cum îți bagă mâna în buzunar, este doar decizia ta dacă vrei să plătești pentru ceea ce faci sau respecți legea.

    Cât despre ceea ce fac ei în trafic, sunt o grămadă de materiale pe trafictube.ro Se pot depune sesizări, se poate face ceva, dacă stăm și doar criticăm pe net nu cred că o să putem rezolva ceva…

    Raspunde
  4. Dragos 31 Jul 2014 @ 11:57

    @un-cetatean – Ce conteaza ca e preventie sau ca aduna bani la buget? Faptul ca sanctioneaza e un lucru foarte bun, daca ar face asta zilnic de dimineata pana seara ar fi perfect. Chiar ma umfla rasul cand aud pe unii ca se plang ca i-a prins politia care statea la panda :)) Asa si? Sunt anumite zone in care au voie sa stea si in altele nu? Daca nu calci pe langa nu te sanctioneaza nimeni…

    Traficul in Bucuresti e deja supra aglomerat iar iesirile astea in decor ingreuneaza si mai mult, recunosc si eu le fac cateodata, dar e o miscare foarte buna din partea Politiei, dupa ce iti ia carnetul 30 zile pentru neacordare de prioritate s-ar putea sa te mobilizeze sa casti ochii la urmatoarea data cand treci peste trecerea de pietoni, ca nu se stie cand din neatentie si neacordare de prioritate pleci cu vre-unul pe capota.

    Raspunde
  5. un-cetatean 31 Jul 2014 @ 13:34

    In principal politia trebuie sa fac preventie, nu bani. Cum se numeste fapta prin care politia “inchide ochii” si nu sanctioneaza administratorii drumurilor care uita sa le intretina? E cumva neglijenta in serviciu?

    Raspunde
  6. un-cetatean 31 Jul 2014 @ 13:36

    @criserb unde se pot depune sesizari despre neregulile autoritatilor?

    Raspunde
  7. TM 31 Jul 2014 @ 14:43

    @un-cetatean – de ce ar trebui respectate legile doar pe unele strazi iar pe altele (cea din exemplul tau) nu?

    Raspunde
  8. Alex Stanciu 31 Jul 2014 @ 15:24

    unii chiar merita sa ramana fara permis! intra-devar este de lauda actiunea cu ocazia asta vedem si noi ca nu mai merge cu spaga!

    Raspunde
  9. un-cetatean 31 Jul 2014 @ 15:31

    Legea e la fel peste tot, dar in acest caz resursele trebuie alocate acolo unde riscurile sunt mai mari: langa scoli, spitale, zone locuite. Ce rost are sa pazesti o zona nelocuita? Nu am vazut politie langa nici un spital sau zona puternic circulata, doar acolo unde pot sa se ascunda.

    Raspunde
  10. Stefan 31 Jul 2014 @ 16:21

    Bullshit! Se fac ca muncesc. De ce nu stau in intersectie la Dristor sa le ia carnetele celor care vin pe banda de dreapta si trec pe rosu, depasind coloana, ca sa mearga spre Dudesti!?
    Platim impozite si taxe ca fraierii iar astia mimeaza.

    Raspunde
  11. vali crintea 31 Jul 2014 @ 16:35

    ma mir ca au avut timp sa scrie ….

    Raspunde
  12. Diana 31 Jul 2014 @ 17:41

    Ce frumos ii pescuieste :)

    Raspunde
  13. Gabriel 2 Aug 2014 @ 10:11

    Din cate stiu eu, si imi zicea un unchi politist, chestia asta cu masina neinscriptionata nu e prea legală…

    Raspunde
  14. criserb 2 Aug 2014 @ 10:56

    @Gabriel – motocicleta este inscripționată…

    Raspunde
  15. Bucur 7 Aug 2014 @ 21:47

    Bine le face asa trebuie actionat ca sa se lase de magariile din trafic…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)