Sari la conținut

Încă un copil mușcat de maidanezi în parcul Titan

Se pare că nici Parcul Titan nu mai este un parc în care să te poți plimba în siguranță, deși așa trăiam eu cu impresia.

Oare o să se termine vreodată povestea asta cu câinii maidanezi? O să apucăm și noi ziua în care o să ne putem plimba pe oriunde fără să vedem vreun astfel de exemplar pe stradă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Marius 2 Apr 2014 @ 12:59

    Nu.

    Raspunde
  2. Dany 2 Apr 2014 @ 14:00

    Incet se vor rezolva si aceste probleme… mi cel putin ca la noi in romania a inceput sa se miste cate ceva. Incet incet ne ridicam si noi la nivelul altor tari din ue. Sper numai sa continuam tot asa fara a ne opri din acest pas.

    Raspunde
  3. criserb 2 Apr 2014 @ 17:01

    @Dany – să sperăm că așa este cum zici tu, doar că eu nu prea am prea multă încredere când vorbim despre maidanezi, sunt de ani de zile pe străzi, au fanii lor, nu o să scăpăm prea ușor de ei.

    Raspunde
  4. EUTANASIATI MAIDANEZII 11 May 2014 @ 03:50

    Pai maidanezii musca oamenii zi de zi doar e tara lor a maidanezilor !! Acum ca avem legea 258/2013 sper ca vom scapa de maidanezi .

    Raspunde
  5. a 26 Apr 2015 @ 13:18

    Ce stire prost facuta, gandita si prezentata, nu-mi spune nimic! Nu are detalii. Si eu puteam sa inventez asa ceva si sa spun ca s-a intamplat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)