Sari la conținut

Un sens al pasajului Mihai Bravu pare să fie aproape gata

ILUSTRATIE - PASAJUL MIHAI BRAVU-SPLAIUL UNIRII

Din poze cel puțin mie așa îmi pare, îmi pare aproape gata. Totuși se pare că încă nu scăpăm de șantier, mai este de construit un pot în paralel cu cel pe care îl vedeți în acest moment în fotografia de mai sus.

Partea bună este că, dacă se țin de cuvânt la finalul acestui an o să avem gata măcar un pod (cel din poză) și traficul o să fie mai lejer în zonă. Nu o să mai avem aglomerație la intersecția cu Splaiul, ea o să se mute la Piața Sudului și la intersecția dintre Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu.

Mai mult poze găsiți aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. NightOn 3 Apr 2014 @ 11:51

    Mi-ai dat o veste foarte proastă, Cristi :)) Având în vedere faptul că stau în zonă și zgomotul e cum e (adică zi și noapte), și săpături peste tot, și trafic nebun, faptul că mai urmează să construiască în plus, este de-a dreptul deprimant :))

    Raspunde
  2. criserb 3 Apr 2014 @ 12:11

    @NightOn – până la urmă este logic că o să mai facă unul :) Adevărul este că nici eu nu m-am gândit, credeam că ăla este și gata, dar apoi mi-am dat seama că mai trebuie să facă niște benzi și pentru sensul celălalt :)

    Eh, dar și când o să fie gata, ce liniște o să fie la tine în zonă. Cum nu mai sunt semafoare… o să fie și mai puține claxoane.

    Raspunde
  3. NightOn 3 Apr 2014 @ 13:16

    @criserb – Ce minunat ar fi! Totuși, de vreo 2 ani tot se lucrează…

    Raspunde
  4. criserb 3 Apr 2014 @ 14:28

    @NightOn – eh, toate pentru viitorul tău confort :)

    Raspunde
  5. Nautilus 7 Apr 2014 @ 09:17

    Pasajul Mihai Bravu e inutil, fiindcă acolo nu se formau cozi şi ambuteiaje interminabile, ca în alte locuri din Bucureşti.

    Pasajul Basarab era necesar fiindcă Piaţa Gării de Nord devenise o belea de nesuportat, pasajul de sub Piaţa Presei e necesar fiindcă traficul se înfunda la Arcul de Triumf, pasajul de la Doamna Ghica era necesar fiindcă intersecţia de acolo şi bulevardul până la Obor se bloca în fiecare zi mai ploioasă, dar la Mihai Bravu nu se întâmpla nimic din toate astea.

    Cele 2 puncte care te fac să te dai cu capul de volan de ciudă (mai precis intersecţia Domneşti – Centură şi traseul Crângaşi-Lujerului) nu au văzut niciun fel de amenajări. Deşi în primul caz erau uşor de asfaltat 500 m peste un câmp gol, de la CET Vest la Centură, şi ai fi avut un traseu alternativ, iar în al doilea caz se începuseră deja lucrările la un pod la Ciurel şi nişte nicuşori-dani au sărit cu gura şi le-au oprit.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)