Sari la conținut

Niste casti care cred ca imi plac

castiAm gasit prin casa o cutie de la telefonul lui tata. A primit un Nokia 5800 XpressMusic de la Mosu’ si eu i-am gasit cutia. Din plictiseala mi-am aruncat un ochi in ea si am gasit niste casti foarte interesante.

In principiu mie nu-mi plac castile, nu le suport in ureche si am incetat de ani de zile sa le mai studiez. Imi plac in general alea mari, care acopera intraga ureche. Dar, daca tot le-am gasit m-am uitat o secunda la ele. Am vazut ca sunt altfel decat cele pe care le stiam eu de ani buni, au un fel de cauciuc flexibil pentru a sta mai bine in ureche.

Nu sunt din plasticul ala obositor ce iti provoaca dureri la ureche daca le folosesti un timp indelungat. Sunt ceva de genul asta. Bine, nu sunt exact ca alea pentru ca ale lu’ tata sunt facute de Nokia, sau cel putin asa scrie pe ele.

Le-am probat, am ascultat niste muzica si chiar mi-au placut. Nu pareau ca ma obosesc si nici ca ma deranjeaza.

Cand am sa ajung acasa am sa vad daca cele de la telefonul meu sunt la fel. Sincer nici nu m-am uitat la ele petru ca asa cum v-am zis nu-mi plac (sau nu-mi placeau) acest gen de casti.

Oricum, se pare ca tehnologia avanseaza si e bine ca din cand in cand sa mai aruncam cate un ochi pe noutati. E posibil sa ne surprinda :)

Daca o sa-mi placa cele pe care le am acasa am sa incerc sa le folosesc. Macar in masina. Sa-mi fie mai usor sa vorbesc la telefon. Si mai comod.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Pitikut 29 Dec 2011 @ 14:05

    Tot asa ceva trebuie sa fie cele de la galaxy-ul tau, cu cacuciuc din ala.Asa erau si la primul galaxy:)

    Raspunde
  2. Andrei Iordachescu 29 Dec 2011 @ 14:06

    Astea sunt genu de casti.. carora li se zice “casti cu membrana” nu am inteles exact de ce.. si intr-adevar sunt mult mai bune atat din punct de vedere al confortului cat si al calitatii sunetului. Am avut ocazia sa testez si eu o pereche de acest gen si intr-adevar am ramas surprins de faptul cum se aude muzica in aceste casti.

    Raspunde
  3. Amzis 29 Dec 2011 @ 14:26

    sunt la fel :) au bucata aia de cauciuc ,chiar sunt ok.

    Raspunde
  4. C.Paul 29 Dec 2011 @ 20:00

    OMG/nu stiai de genul asta de casti ? :|
    li se zic `in ear` sau` earbuds`
    clar se aud mai bine deoarece cauciucul acela izoleaza fonic de mediul exterios deci auzi doar muzica din casti.e si mai aproape difuzorul de timpan si intra mai adanc in canalul auditiv=nu se pierde din calitatea sunetului
    si pe mine ma dureau urechile ingrozitor de la cele vechi din plastic de ala plus ca nici nu se compara sunetul.e mai `deep` in astea.bass`ul e mai clar si mai puternic la fel si inaltele.recomand!
    cele de Samsung(cum am si eu) sunt ff bune
    recomand sa le folosesti Criserb :)

    Raspunde
  5. criserb 29 Dec 2011 @ 20:49

    @C.Paul – nu stiam man. De unde sa stiu daca nu le-am studiat niciodata? Cum am zis, in trecut nu-mi placeau modelele alea de plastic de le bagai in ureche si na… de atunci n-am mai dar atentie. Foloseam numa’ d’alea mari, care acopera urechea cu totul. La birou, in alta parte nu folosesc.

    Acum cu astea noi, e posibil sa folosesc si la telefon, sa vb mai usor cand conduc :)

    Raspunde
  6. ignos 30 Dec 2011 @ 19:21

    problema e ca o sa te cam doara urechiile…izoleaza prea bine:)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)