Sari la conținut

Noi o uram (pe INNA) strainii o iubesc

Ce popor mai suntem si noi…

Ma uitam la filmuletul de mai sus in care INNA facea karaoke pe melodia lu’ Celine Dion si apoi am citit comentariile.

Strainii o vorbesc de bine, o plac, o apreciza iar noi o hulim. De ce oare? In loc sa ne mandrim cu ea, noi o uram. INNA ne face mai cunoscuti in lume decat o face Udrea cu reclamele ei, la fel cum ne-au facut si O-zone acum cativa ani.

Sa ne fie rusine, popor de rautaciosi/invidiosi ce suntem.

De ce, pentru un interviu, in care s-a facut de rusine cu engleza pe care o vorbea?

[10x Vali Barbulesc pentru link]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. Ciprian 14 Jun 2011 @ 14:39

    sa stii ca eu sustin ceea ce zici, si chiar o apreciez ca nu s`a lasat batuta, dupa interviu respectiv tipa chiar a iesit pe post si a zis ca se va apuca serios de meditatii la engleza pentru ca realizeaza ca nu stie

    Raspunde
  2. Bianca 14 Jun 2011 @ 15:06

    Romanii nu stiu sa aprecieze adevaratele valori muzicale de la noi din tara.De unde atata invidie si ura?Din pacate ,la noi se promoveaza antitalentele ,nu ceea ce trebuie…In loc sa fie mandri ca au in tara o asa buna cantareta,o hulesc.Rusine ….In Grecia e foarte cunoscuta si apreciata ….

    Raspunde
  3. Denisa 14 Jun 2011 @ 15:40

    Pentru că, alături de Cheeky Girls, nu este un produs cu care să ne mândrim. Eu cel puţin prefer să spun că sunt din ţara lui Hagi sau a Nadiei Comăneci decât din ţara Innei.
    Nu mă identific cu nimic din ceea ce reprezintă ea. Plastic, muzică proastă etc.
    E o Biancă Drăguşanu care a avut succes dincolo de graniţele ţării. Ţie îţi place cum cântă? Mie nu. Deci de ce să fiu mândră de ea?

    Raspunde
  4. Alina 14 Jun 2011 @ 15:46

    @Denisa De ce? Ce are Hagi in plus fata de Inna?

    Eu sunt fana Inna. Arata perfect mereu, are stil, are fata, mai putin voce :D. But who cares?

    Mai este si Alexandra Stan care are voce, dar nu prea are stil. Dar amandoua imi plac.

    Le-am auzit pe amandoua la radio, si la Virgin si la NRJ. Si s-au comportat super, au cantat live, personal am fost foarte placut impresionata.

    Raspunde
  5. Denisa 14 Jun 2011 @ 15:49

    Ce are Hagi în plus??? Come on!
    Când eşti cântăreaţă şi ai de toate, mai puţin voce, eşti o cântăreaţă ratată, în opinia mea. Dacă are stil, corp mişto şi “faţă”, trebuia să se facă fotomodel, nu cântăreaţă.
    Who cares? I care. Nu vreau să fiu percepută ca venind din ţara care a dat lumii o cântăreaţă sexy, dar fără voce. E atât de simplu.
    Una e să cânţi live şi alta e să cânţi live bine.

    Raspunde
  6. Crox 14 Jun 2011 @ 16:02

    Unii daca nu se pricep mai bine s-ar abtine de la comentarii rautacioase.
    Ok, nu va place, dar asta nu inseamna ca muzica ei e proasta si legatura cu Bianca Drăguşanu sau Cheeky Girls chiar nu o văd.
    Edward Maya, Inna, mai nou Alexandra Stan sunt niste voci care au reusit sa se faca auzite in afara granitelor si fac parte dintr-un grup restrans de “ambasadori muzicali” ai Romaniei. Pentru asta merita aprecierea, chiar daca nu ne place muzica lor. Sunt foarte multi carora nu le place fotbalul, dar totusi il apreciaza pe Hagi pentru faptul ca s-a afirmat la cel mai inalt nivel international.
    Oricat de putin ne-ar placea un anumit gen de muzica, un minim respect pentru cei care izbandesc recunoasterea internationala chiar si episodica nu se impune, dar ar fi dragut sa il manifestam.
    Are 24 de ani, s-a afirmat pe plan international la 21. Give a break for f**k’s sake.

    Raspunde
  7. Alina 14 Jun 2011 @ 16:07

    @Denisa Inna are ceva voce. Nu este Celine Dion, dar nici o neica nimeni.
    Piata de muzica e plina 90% de tipe ca ea si nu cred ca se supara nimeni ca este conational cu respectivele.
    Sa o luam pe una din tantiile la moda acum: Nadia Ali. Oar toti pakistanezii ar trebui sa se jeneze ca au aceleasi origini cu domsoara? Hai sa nu fim cu nasul prea pe sus…

    De 2-3 ani incoace aud peste tot muzica romanesca (tot-zona in care traiesc eu, Geneva). Si sunt tare mandra de asta. Imi zic: uite inca un roman. Iar Inna este mereu in top. Cu orice melodie a iesit a fost mereu pe posturile TV si radio. Apoi mai sunt Edward Maia, Alexandra Stan, Radio Killer (oho what a huge success au fost, au fost nr 1 pentru saptamani bune), Morandi si sper eu ca pe viitor si altii cu alt stil.

    Inna este un ambasador de 10 mii de ori mai bun decat Hagi pentru ca muzica asculta tot europeanul. Fotbal mai putin…Mai ales, cum zice si Criserb, este vazuta suppper bine.

    Raspunde
  8. Bogdan 14 Jun 2011 @ 16:07

    Ce zici de Alexandra Stan in filmuletul asta: http://www.youtube.com/watch?v=v_yq1ZdrNIQ

    Raspunde
  9. Denisa 14 Jun 2011 @ 16:16

    @Crox: când n-ai alte talente, ce faci? Păi, te dezbraci.

    @Bogdan: Alexandra Stan chiar are voce. Bravo ei.

    Raspunde
  10. Crox 14 Jun 2011 @ 16:25
    Raspunde
  11. Ghiocel07 14 Jun 2011 @ 21:15

    Mergand cu masina prin Olanda si Germania pe cine credeti ca am auzit la radio? Pe Alexandra Stan. Si sincer am avut ceva mandrie cand spuneau ca este pe nu stiu ce loc in topurile muzicale. Acum fiecare cu parerea lui. Unii au voce si nu au noroc, atii au noroc si nu au voce. Daca le ai pe amandoua cu atat mai bine.

    Raspunde
  12. maria 15 Jun 2011 @ 12:11

    Alexandra Stan rupe radiorulie si in Copenhaga, e difuzata din ora-n ora!Bravos :)

    Raspunde
  13. maddy 15 Jun 2011 @ 12:18

    anul trecut pana in italia am prins diverse posturi de radio straine pe autostrada si eram foarte mandra ca difuzau inna si edward maya intr`o veselie.
    la birou ascult bbc radio one, inna si alexandra stan sunt in top airplay.
    muzica lor suna bine si au cucerit un segment important al muzicii dance europene.
    denisa: in afara de adele, care are voce dar nu o ajuta fizicul, toate solistele straine se dezbraca. beyonce, rihanna, aguilerra, lady gaga, uita`te cum sunt imbracate – sau mai bine zis dezbracate. sexul vinde, n`ai ce`i face. nu zic ca e un lucru bun, dar se practica si la case mai mari.

    Raspunde
  14. dan 16 Jun 2011 @ 23:38

    legat de O-Zone, am vazut o bucatica din Dragostea din tei intr-un episod din Stargate Universum :D

    http://www.youtube.com/watch?v=yccGldVPGnc

    Raspunde
  15. cbb 19 Jul 2011 @ 03:23

    o respect pe fata asta extraordinar de mult! bravo alexandra!

    Raspunde
  16. ralux 4 Aug 2011 @ 16:29

    Cineva trebuie sa o faca si pe asta. Adica muzica proasta. Si sa faca si muzica proasta, da sa o faca bine, e ceva. Plus de asta, nu (te) poti ca(l)ca in gustul omului.

    Raspunde
  17. Clara 31 Aug 2011 @ 16:50

    Pai…cantaret fara voce? De ce-i mai zice cantaret, daca nu e in stare sa cante? Nici mie nu-mi place “muzica” asta in stil Inna, nu ma impresioneaza nici ca e in topuri. Pana la urma, toata lumea stie ca poti sa ajungi sus si fara talent muzical. Stiti cum se obtin cele mai multe roluri in Hollywood? Nu cu talent . Cu “casting couch”. Serios acum, daca nu stia sa cante, cum a ajuns in topuri? S-a leganat cu un producator sau cineva mai important. Draguta si nu stie sa vorbeasca engleza (cand nu stia), cum sa n-o ia careva de…mana?! Hater? Prefer sa spun ca nu dau importanta unor chestii care nu sunt bazate pe munca adevarata. Si da, cum am recunoaste muzica buna fara cea proasta? Noroc cu Inna si altii/altele ca ea. Sa reusesti sa vinzi un clic-clac e una, sa reusesti sa creezi muzica e alta. Dar oare chiar e Inna culmea succesului romanesc? N-as prea zice asta.

    Raspunde
  18. Raluka 25 Dec 2011 @ 23:20

    Ai mare dreptate Denisa e o cantareata ratata inaite era grasana si avea dantura praf =P~ nu avea cum sa se lanseze ca fotomodel, nici mie numi place cum canta :-” \m/ !!! nu am nici un cuvant de lauda la adresa acestei femei, e mai najpa k Bianca Dragusanu!!!!! :-L

    Raspunde
  19. Alina 26 Dec 2011 @ 15:53

    Eu am avut o mare surpriza zilele astea, am auzit-o pe Andra in difuzoare la supermarket :)

    Raspunde
  20. Ileana 25 Mar 2012 @ 18:21

    Fratilor, daca si Inna mai are voce si ar trebui sa o consideram artista, eu nu mai vreau sa traiesc in tara asta!!!O tara in care incompetentii si pitipoancele se cred vedete…Ar trebui sa se gandeasca la un feat. cu Sexy-Braileanca…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)