Sari la conținut

Noul catalog "Colecţia Mercedes-Benz 2013"

Exact 444 de produse pot fi descoperite în cele 170 de pagini ale noului catalog Colecţia Mercedes-Benz 2013. În centrul atenţiei se află bicicletele de fitness, Trekking şi bicicletele pentru copii, precum şi genţile de voiaj de calitate superioară. Noul catalog este disponibil acum la partenerii de vânzări Mercedes-Benz sau poate fi accesat online pe website-ul Mercedes-Benz.

Ceasuri, articole de modă, accesorii personale şi de călătorie, brelocuri, idei de cadouri, articole sport, machete auto şi AMG – este suficientă o singură privire peste titlurile celor nouă secţiuni ale catalogului pentru a vă face o idee despre diversitatea Colecţiei Mercedes-Benz 2013.

Accesorii de calatorie Mercedes-BenzAccesorii Mercedes-Benz pentru iPad si iPhoneAccesorii sport Mercedes-BenzBicicleta Mercedes-BenzBicicleta pentru copii Mercedes-BenzCamasa, esarfa, ochelari de soare si geanta Mercedes-BenzMacheta Mercedes-BenzOchelari de soare Mercedes-Benz

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)