Sari la conținut

Suleyman Magnificul, motiv de divort

Suleyman MagnificulO doamna, casatorita de vreo 22 de ani, s-a hotarat sa divorteze de al ei sot pentru ca nu mai avea timp sa-i incalzeasca mancarea, din cauza serialului.

Femeia nu a pierdut niciun episod, iar daca cumva se intampla sa rateze ceva, statea saraca pana la 2 noapte ca sa vada serialul in reluare.

La un moment dat, sotul, a venit acasa, si suparat ca femeia nu voia sa-i incalzeasca mancarea, a plesnit-o.

Pentru asta femeia a intentat divort. Nu pentru palma, pentru ca nu era lasata sa se uite la serial. S-a mutat singura si este hotarata sa nu mai vorbeasca cu sotul pana in momentul in care se termina serialul.

Eh, pana unde poate sa mearga prostia unora?

Si acum ma refer la amandoi, nu este unul mai breaz ca altul.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. seba18 17 Apr 2013 @ 16:15

    mda, daca nici ala nu e articol platit…

    Raspunde
  2. corina 17 Apr 2013 @ 19:21

    diagnostic prezumtiv :-P :
    el – badaran + idiot,
    ea – dusa cu pluta rau.
    posibilitati de compatibilitate intre ei? mai bine consultati un psiholog :D !

    Raspunde
  3. andreea 17 Apr 2013 @ 20:02

    ma gandeam in ce tara se poate intampla asa ceva? turcia, iran? si apoi am vazut: romania. de ce ma mira?

    Raspunde
  4. alin 18 Apr 2013 @ 10:10

    O dovada in plus ca SPECIA UMANA NU GANDESTE NICI CAT UN COPAC !!!

    Raspunde
  5. alin 18 Apr 2013 @ 10:29

    Sa ne mai miram ca se calca in picioare la pupat de cadavre ?! Ca au incredere in popi si politicieni ?! Din cauza acestor oameni suntem toti saraci, ca ii poate manipula oricine, la cat de retardati mintal sunt. DIN CAUZA LOR AVEM VIITORUL IN PIONEZE !!!

    Raspunde
  6. corina 18 Apr 2013 @ 15:25

    si la mine la serviciu se promoveaza respectivul serial, iar eu n-am avut curiozitatea sa privesc macar un “episoduţ”.
    postul asta, insa, m-a convins sa ma uit. daca din aceasta cauza voi muri de inanitie, ma ai pe constiinta, criserb!

    Raspunde
  7. criserb 18 Apr 2013 @ 15:27

    @corina – nici eu nu am vazut nimic, eu n-am vazut nici macar reclama la el, dar am auzit ca se vorbeste destul de mult de serial…

    Raspunde
  8. corina 18 Apr 2013 @ 15:35

    @criserb – vad ca incerci sa te disculpi de consecintele starnirii curiozitatii mele, dar tot ma voi uita la un episod…si s-ar putea sa nu ma mai opresc :-P …riscul tau!

    Raspunde
  9. criserb 18 Apr 2013 @ 15:48

    @corina – nu, doar ca nu vreau sa zici ca din cauza mea te uiti la ceva prost, asta daca este un serial prost. Daca e bun… vizionare placuta :)

    Raspunde
  10. Dan 18 Apr 2013 @ 19:26

    E bun serialul, nu degeaba se uita atata lume. Dar deja sezonul al doilea e pe terminate, nu stiu dacamai are rost sa va uitati!

    Raspunde
  11. corina 18 Apr 2013 @ 19:30

    @Dan – netul sa traiasca :-) !

    Raspunde
  12. corina 5 May 2013 @ 22:21

    va anunt oficial ca am reusit acum doua zile sa vad primul episod din acest serial atat de popular si am constatat ca se bazeaza pe fapte istorice reale din Imperiul Otoman al secolului al XVI-lea, ajuns in acea perioada la apogeul civilizatiei si influentei sale.
    probabil ca serialul ar fi fost urmarit si daca era doar fictiune, insa eu una am ramas impresionata de figura lui Suleyman Magnificul, cel mai grandios sultan al tuturor timpurilor, stralucitor strateg militar, politician desavarsit, legislator reformator, mare patron si ocrotitor al artelor, si de a Hurrem Sultanei Roxelana – personaj de prim rang, care si-a cladit singura fiecare etapa a vietii sale tumultuoase, ajungand de la o biata roaba ucraineana la cea mai temuta si controversata sultana din intreaga istorie a Imperiului Otoman, exceland in rolurile de sotie, confidenta si consilier al celui mai puternic om al epocii.
    in contrast total cu legea musulmana si cu obiceiurile turcesti, Suleyman s-a casatorit cu ea, devenind astfel singurul sultan din istoria medievala a Turciei care si-a luat nevasta, ea fiind cea care l-a fermecat toata viata si pe care a sustinut-o pana cand, spre sfarsitul vietii sale, ea devenise adevarata stapana a uriasului imperiu!
    foarte interesant mi s-a parut faptul ca la baza succesului ei n-ar fi stat frumusetea fizica (desi in serial, bineinteles ca este superba, altfel nu se mai uita lumea :-) ), ci inteligenta sa nativa, dublată de oportunism şi viclenie. Roxelana a devenit, de asemenea, prima femeie din istoria imperiului Otoman care si-a stabilit resedinţa in faimosul palat Topkapi (pe care am avut ocazia sa-l vizitez).

    detalii si picturi cu cele doua personaje gasiti accesand linkurile:
    http://www.descopera.ro/cultura/10542347-suleiman-magnificul-adevarata-poveste-a-celui-mai-ilustru-sultan
    http://www.descopera.ro/cultura/10740638-roxelana-lui-suleiman-magnificul-roaba-cadana-sultana

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)