Sari la conținut

Nu aruncati chitantele

Ma suna azi tata sa ma intrebe ce amenda am luat eu pe data de 9 iulie 2009 :) Voi mai stiti, ca eu habar nu aveam pe moment. Nici nu apuc sa inchid bine telefonul si ma suna mama care imi da un link de la mine de pe blog, link care elucida tot misterul. Amenda era primita cu ocazia actiunii politiei rutiere – Centura de siguranta – asta vara.

Am platit-o, am obiceiul sa-mi platesc amenzile si sa le pun bine, stiu ca statul nu se chinuie sa faca acest lucru, desi pretind ca lucreaza computerizat si au bagat bani cu galeata in sistemul informatic. Cacat, va dati seama ca ce de la fisc habar nu au ca am platit amenda si ma pun sa o mai platesc o data.

Norocul meu e ca am mostenit pe cine trebuie ;) si am pastrat chitanta asa ca acum nu tre’ sa o mai achit inca o data si nici penalizarile pe care ar trebui probabil sa le platesc :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Ghiocel07 30 Oct 2009 @ 21:53

    Deci e buna si ordinea la ceva. Uneori ziceai: “ce pastrezi toate hartoagele astea, mai arunca-le”!:d Bine ca ai mostenit ceva si de la mine:) Astept copia luni pe mail.

    Raspunde
  2. octavian 30 Oct 2009 @ 22:40

    si eu tot asa am patit, si am decis sa-mi schimb adresa ca sa numai primeasca tata amenzile :) (tot cele pt centura, normal ;) )

    Raspunde
  3. mariana 31 Oct 2009 @ 02:08

    …important este sa purtati centura!

    Raspunde
  4. sip 31 Oct 2009 @ 09:06

    Cate amenzi am platit eu pt d-l impricinat, sa fiu eu sanatos. Eu merg la finante sa ma ratoiesc cu domniile lor.
    E bun si tata la ceva – LA PLATIT AMENZI !:d

    Raspunde
  5. Ghiocel07 31 Oct 2009 @ 10:22

    De platit, niciuna. Cu finantele este alta poveste, acolo sunt “prietenele” tale. Este normal sa ne ajuti.:)

    Raspunde
  6. simona 31 Oct 2009 @ 11:53

    Asa a patit si Alin luna trecuta. A primit prin posta o adresa cum ca nu ar fi platit o amenda de prin iunie. Noroc ca pastrasem chitanta, le-a trimis-o prin fax si s-a rezolvat!:)
    Asadar chitantele importante chiar trebuie pastrate!

    Raspunde
  7. ionut_d 2 Nov 2009 @ 09:19

    Mie mi-a venit in primavara un plic cum ca nu as fi platit o amenda din 2005. Am sunat la taxe si impozite si dupa ce am vb atat cu un imbecil de acolo cat si cu seful lui, s-a ajuns la concluzia ca daca nu am chitanta, ei o sa continue sa trimita somatii pentru ca….”asa e legea”. Am intrebat daca nu i se pare absurda si negandita situatia si mi-a raspuns iar ca “asa e legea”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)