Sari la conținut

Nu mai plangeti, si-a revenit vplay

vplay

Nu stiu pentru cat timp, probabil ca nu pentru foarte mult, dar si-a revenit si va puteti bucura de el.

Dupa ce pica, cititi postul asta, sa vedeti cum puteti urmari filme de la americani chiar daca noi suntem din Romania ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Eugen 8 Nov 2012 @ 14:34

    Personal, sper ca nu pentru mult timp!
    Este furt oricum l-ai lua, orice explicatie/scuza ai avea.
    Se pare ca noi, in general, avem obieciul ca atunci ca “furam” ceva destul de mult timp sa consideram ca ni se cuvine si sa tratam pe cel care vine si ne “prinde” ca pe cel vinovat ca noi furam.
    Am citit ce a zis Criserb despre “as plati dar n-am cui”. Principiul nu este unul corect. Il inteleg ca “scuza” dar nu este unul normal. Si eu as plati o excursie in Mali dar n-am bani. Asta nu inseamna ca ma strecor in avion si sper sa nu fiu prins pana acolo. Iar daca imi merge o data, de doua ori si sunt prins a treia oara trebuie sa fac scandal ca sunt niste nenorociti ca nu ma mai lasa sa calatoresc gratuit? :)
    Revening la filme, nu ai cui sa platesti, nu te uiti.
    Nasol ca te-ai nascut/traiesti in Romania, ce sa zic. Nu e vina celor care investesc in filmele respective ca tu nu ai “cui sa platesti” de aceea furi :)
    Poate in momentul in care nu se va fura in halul asta in Romania (filme in mod special) atunci va veni “cineva” care sa investeasca in domeniu si sa iti ofere posibilitatea sa platesti pentru ceea ce doresti. Momentan de ce sa faca cineva asta daca principiul va fi in continuare “de ce sa platesc daca pot sa vad gratis”?
    Problema nu e la “uite ce face voyo frate, niste nenorociti” Problema este la conceptia romanului ca data poate sa circule gratuit cu tramvaiul de ce sa plateasca bilet? Dar sa se planga de tramvaiele vechi si conditiile proaste stie…..

    Raspunde
  2. criserb 8 Nov 2012 @ 14:41

    @Eugen – eu platesc si pe Voyo si pe HBO GO :) Ca imi doream un serviciu mai bun nu este nicio scuza, este doar o dorinta de-a mea.

    Raspunde
  3. Eugen 8 Nov 2012 @ 14:55

    Parerea mea este ca ramane la statutul de dorinta atata timp cat ca sa ti-o satisfaci (in speta nu “furi” filme). In momentul in care satisfaci dorinta, se transforma in serviciu (prestat de cineva). Si acela trebuie platit :)

    Mi-am dat seama din postari ca tu platesti pentru serviciile primite (pentru care poti plati), nu faci parte din categoria celor de care ziceam mai sus care “de ce sa platesc daca pot gratis”. Blogul tau este o posibilitate pentru mine de a-mi face cunoscuta parerea generala (nu in relatie cu parerea ta) despre topic si altor persoane decat familie/prieteni :)

    Incercam sa spun ca ideea ca daca din diverse motive nu ai posibilitatea legala de a-ti satisface o dorinta atunci ai o scuza sa “furi” este gresita. Si este ipocrita atitudinea celor care fac scandal acum ca cineva incearca sa ii opreasca din furt ca si cum li se cuvine.

    Raspunde
  4. Eugen 8 Nov 2012 @ 14:57

    * […] ramane la statutul de dorinta atata timp cat NU ti-o satisfaci […]

    Raspunde
  5. Dan 8 Nov 2012 @ 22:10

    Intrebarea pt Eugen e urmatoarea : de la primul computer detinut ai avut instalate numai softuri cu licenta, nu? Ca altfel mi se pare ipocrizie…
    Si in alt rand, comparatia cu excursia in Mali nu e corecta. Ideea e ca AI BANI si nu ai cui sa ii dai, nu ca nu ai.
    Pus in cuvintele tale, ai bani pt excursie insa nu te primesc in avion.
    Eu cam asa vad situatia.
    Si da ma uit pe vplay, platesc toate optiunile de cablu pt hbo & stuff si am si voyo de cand am vrut sa ma uit la masterchef.. La ce sa ma uit pe Hbo? Ca au numai “In deriva”si alte prostii… Insa platesc cuminte abobamentul… Si ma uit pe vplay …

    Raspunde
  6. Eugen 9 Nov 2012 @ 15:24

    Raspuns: nu
    As fi ipocrit daca as continua sa am soft-uri fara licenta si as comenta ceea ce comentez.
    Acum mult timp, pe perioada “primului computer”, nu aveam soft-uri doar cu licenta.
    Dar in prezent am, deci am inteles si acceptat ca asa e normal si civilizat. Deci nu sunt ipocrit pentru ca vorbesc in raport cu ceea ce fac acum. Nu sunt perfect de cand m-am nascut, dar invat si ma “civilizez”. In prezent platesc probabil in proportie de 90% pentru serviciile primite si pot comenta fara sa fiu ipocrit despre cei care prefera sa “fure” ceea ce eu platesc. Restul de 10% sunt lasati ca buffer pentru a fi credibil.

    Recunosc, comparatia cu Mali este fortata, dar nu cum ai inteles tu.

    Revenind la “ai bani dar n-ai cui sa ii dai”…am zis si mai sus, asta este, poti pleca oricand din tara asta care te limiteaza din punctul asta de vedere. Nu e vina celor care produc (investesc) filme ca tu traiesti in Romania :)
    Cat despre toate optiunile pe care le platesti…nu inteleg. De ce ai plati HBO daca nu te uiti Doar pentru ca ai optiunea si banii? :)
    Si intrebare: daca vplay ar introduce plata de maine, ai ramane pe vplay sau ai cauta alta optiune….gratuita? :) Raspunsul, bineinteles, nu trebuie sa fie …. ipocrit :)

    Comentez in principal despre obiceiul nostru de a alege optiunea incorecta/ilegala si de a da vina pe altii pentru alegerea noastra.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)