Sari la conținut

O aplicatie care iti trimite mesaj cand copilul tau face pipi

Din ce-am citit pe net lumea nu vorbeste de bine aplicatia asta si chiar nu pricep de ce. Ok, nu am copii, dar am mai vazut pe la altii cum ii verifica daca au facut pipi pe ei sau nu.

Cu aplicatia asta nu o sa mai fie nevoie, cel putin teoretic, si atunci de ce sa nu ii dam o sansa?

Daca sunteti interesati, mai mult informatii despre aplicatie gasiti pe huggiestp.com.br

Si totusi, de ce zice lumea ca aplicatia nu este buna?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. andreea 14 May 2013 @ 12:33

    ok, de haioasa, e haioasa, insaaa… e facuta pentru idioti :) parinti idioti, adica. eu inteleg ca app-urile sunt cool, iti dau un grad de confort, te ajuta in cazuri in care ai nevoie rapida de o informatie, etc. dar app-urile de genul asta te imbecilizeaza. o sa ajungem sa creem app-uri care sa bipuie cand trebuie sa gandesti. la fiecare 2 minute, ca sa nu ne stresam prea mult.

    Raspunde
  2. FaraSuparare 14 May 2013 @ 14:04

    ca părinte pot să-ți spun că e complet inutilă aplicația aia. Dacă nu ești un părinte tembel care crede că scutecele se schimbă o dată pe zi sau pe săptămână nu ai nevoie de așa ceva.
    Plus că la cum sunt scutecele în ziua de azi poate să facă 10 pipi-uri copilul și să nu îl deranjeze. Problema și disconfortul copilului apar când face altceva.

    Raspunde
  3. alin 16 May 2013 @ 15:55

    Dar pentru parintii fetelor cam de 15 ani, nu e vreo aplicatie ? Sa le dea sms de fiecare data cand “fetita” lor se fu*e ?

    Daca ar exista, in 2-3 zile ar avea parintii mesageria plina… :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)