Sari la conținut

O barca aveam si noi…

ce uamini, dom’le… o barca avem si noi, si p-aia o vrea NATO…

[visurat]

Vorba lui Sebi, o barca aveam si noi si p’aia a vrut-o NATO. Acum nu mai avem nimic :) am scapat de griji.

barca

Asa ne mananca pe noi in cur, sa ne bagam si noi coada peste tot. Noi nu avem bani pentru spitale, pentru strazi, pentru pensionari de ne bagam in atacurile asupra Libiei. Ma uit la altii mai mari din NATO care stau frumos pe tusa dar noi, noi ne bagam, cu capul inainte.

Natie de prosti ce suntem….

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. mircea 23 Mar 2011 @ 01:18

    avem doua fregate cristi, luate de la englezi prin 2004 ca aia sa nu le mai taie pentru fier vechi/ batranul nostru singur distrugator Marasesti era mai dotat ca dansele :) / bine ca au lasat-o pe Maria si il trimit doar pe Ferdinand/ sper sa le ajunga motorina pana acolo/ ca consumaaa……

    Raspunde
  2. criserb 23 Mar 2011 @ 08:47

    Deci am gresit, ne-a mai ramas una :P Tot t bine, m-am linistit acum :)

    Raspunde
  3. Andrea S. 23 Mar 2011 @ 10:59

    poate pina ajunge acolo capituleaza….si nu mai e nevoie de voi ;)

    Raspunde
  4. alin 23 Mar 2011 @ 11:53

    @mircea – si Marasesti e tot fregata. A fost upgradat. Nu mai e distrugator de mult :) . Dar oricum ne comportam ca intr-un banc vechi cu albanezi: Cica China era in razboi cu Japonia. In Marea Adunare Nationala a Albaniei se propune: Tovarasi eu zic sa ajutam poporul prieten chinez cu un tanc :). Se ridica alt deputat si zice: Tovarasi, eu propun sa ajutam poporul prieten chinez cu 2 tancuri :) . Pana la urma se ajunge la hotararea finala. Albania se hotareste sa ajute poporul prieten chinez cu toate cele 3 tancuri :)). Cam asa suntem noi acu.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)