Sari la conținut

O campanie foarte misto: Cif curata Romania

Cif are o campanie foarte misto –  Cif Curata Romania – prin indermediul careia promite ca o sa curete toate mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim pentru a-i proteja pe copii, dar si pe fiecare dintre noi de acest tip de violenta.

Campania asta functioneaza cu ajutorul vostru. Trebuie sa gasiti aceste mesaje pe strada – banuiesc ca nu va este greu sa faceti asta? – si apoi sa le trimiteti celor de la Cif pozele prin intermediul site-ului www.cif.ro, sau prin intermediul aplicatiei de facebook sau a aplicatiei de mobil (Google Play sau Apple Store). O comisie o sa analizeze imaginile trimise si apoi decide care sunt locurile care trebuie curatate cat mai repede.

Mesajul asta il vedeam destul de des, era o strada pe care treceam cam aproape in fiecare zi. Acum nu mai este.

Sunt convins ca astfel de mizerii se gasesc si la tine in cartier, treci pe langa ele in fiecare zi si nu vrei sa le mai vezi. Acum stii ce trebuie sa faci. Numai impreuna putem schimba ceva si nici macar nu avem mare lucru de facut. Noi ii sesizam pe cei de la Cif, prin metodele enumerate mai sus, iar ei se ocupa de curatenie.

Va rog sa share-uiti acest post, este chiar o campanie foarte misto de pe urma careia o avem toti de castigat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. turbo 24 Feb 2014 @ 16:10

    da, astfel de mesaje ar trebui sterse ca sunt foarte deranjante si lasate cele cu un mesaj puternic cele care intradevar merita cum ar fi “priveste cerul”

    Raspunde
  2. dad 24 Feb 2014 @ 19:22

    “Priveste cerul” ma face sa zambesc de fiecare data :)

    Raspunde
  3. Andrei 25 Feb 2014 @ 06:29

    Dap. Misto pentru reclama. Dar pe cand o campanie de educat Romania?

    Raspunde
  4. remorci 25 Feb 2014 @ 09:30

    cel care a scris “priveste cerul” a foarte inspirat a pus acest mesaj in Bucuresti si in Paris. la francezi a scapat de puscarie/amenda pentru ca judecatoarea a aprecia ce face si l-a sustinut

    Raspunde
  5. andreea 25 Feb 2014 @ 10:23

    exact asta e o abordare falsa. lumea trece pe langa probleme in fiecare zi si le ignora. apoi apare cineva care sa isi murdareasca mainile si pac, uite ce misto. nu e misto. e nasol. eu m-as simti foarte prost sa vina cineva dupa mine sa faca curat, doar pentru ca eu nu vreau – accent pe VREAU – sa imi curat singura mizeria.
    nu, nu m-as simti prost, mi-ar fi rusine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)