Sari la conținut
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. A.Dragos 27 Oct 2010 @ 07:23

    Am vazut fotoreportajul, este absolut superb! :)

    Raspunde
  2. octavian 27 Oct 2010 @ 10:23

    Fetele nostre cred ca daca scriu un post pe facebook s-a rezolvat problema. apropo, asta era toata campania lor?

    Raspunde
  3. Andreea 27 Oct 2010 @ 11:13

    Nu numai fetele noastre au facut participat la campania cu “Imi place” pe facebook. Poate ca stii sau nu ca face parte dintr-o campanie de awarness la nivel global, asa ca nu te plange ca e o idee proasta. Ba chiar mi se pare ca daca au reusit fetele de la noi sa se sincronizeze e un lucru mare. Bineinteles ca la noi nu exista marsuri si tot felul de evenimente organizate, si in luna cancerului la san nu e totul roz pe la noi. Dar asta se intampla pentru ca de obicei e mai greu pe aici prin tara si facem pasi mititei. Dar chestia de pe facebook e un pas mititel, dar este un pas. Si recunoaste, chit ca nu a fost cea mai buna campanie, a prins.

    link ca sa nu zici ca mint ca e la nivel global
    http://www.telegraph.co.uk/technology/facebook/8047670/I-like-it-on-…-suggestive-Facebook-status-updates-new-breast-cancer-campaign.html

    Raspunde
  4. criserb 27 Oct 2010 @ 11:42

    Pai ai vazut tu mai mult?

    Raspunde
  5. criserb 27 Oct 2010 @ 11:47

    @Andreea – da, stiu. Dar asta nu ma face sa imi schimb parerea depre campanie :)

    Raspunde
  6. octavian 27 Oct 2010 @ 12:05

    Ce ati facut voi in romania a fost ca un pls RT de pe twitter sau ca un mesaj spam pe mess, atat!

    Raspunde
  7. anca 27 Oct 2010 @ 20:39

    Excelent fotoreportajul!
    @Andreea: multe din “fetele noastre” nu stiau nici macar la ce se refera campania, dar cu toate astea postau pe FB, pentru ca li se parea funny. :( si comentariile curgeau. personal n-am vazut niciuna care sa explice. si in fond, constientizarea era ceea ce se dorea, nu? Poate data viitoare se face mai inteligent ;)

    Raspunde
  8. Sami 29 Oct 2010 @ 07:01

    pai la “fetele noastre” prinde orice chestie cu o mica tenta sau ideea sexuala. fie ca realizeaza/recunosc fie ca nu. fix la poseta lor se gandesc barbatii cand vad “mie imi place pe fotoliu” :|

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)