Sari la conținut

O masă de biliard bună pentru copii

Sunt la a 2-a masă, de prima nu am fost mulțumit. Pe prima am luat-o din Jombo, dar din păcate nu m-am interesat deloc de ea, pur și simplu am luat-o.

Eh, era strâmbă, bilele erau dintr-un plastic nefinisat, ceva nasol.

Când am văzut că nu se poate să te joci cu ea am făcut puțin research și am ajuns la concluzia că masa asta este bună.

Pentru a mă convinge că nu greșesc m-am dus personal la cei ce vând mesele astea, am întrebat-o pe doamna de acolo dacă poate să-mi desfacă masa, să o văd cum este, să nu cumpăr iar o cutie și să descopăr acasă că nu-i ok.

Doamna a fost super de treabă, mi-a desfăcut produsul, am văzut că-i din alt film față de primul produs cumpărat și am achiziționat-o imediat.

Copilul e foarte încântat, eu la fel.

Masa este ca o masă normală de biliard, dar la o scară mai mică. Materialele sunt foarte ok, masa e dreaptă (prima zici că avea niște dealuri pe suprafața de joc) tacurile sunt precum cele de biliard normal, iar bilele sunt din ceva os sau cel puțin imită perfect bilele clasice de biliard. Până și zgomotul la lovire este identic cu ceea ce știam eu că tre’ să fie.

So, în caz că aveți nevoie de o astfel de jucărie o puteți achiziționa cu încredere, am testat-o eu pentru voi :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)