Sari la conținut

O reclamă genială de la Samsung

La două – trei zile după ce a ieșit pe piață iPhone X, Samsung vine cu această reclamă. Genială!

https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Dan 7 Nov 2017 @ 18:47

    Astia de la samsung nu pt sa faca nimic fara Apple.Nici macar o reclama. :))Mai nou, dupa ca le-au copiat si ideea de smartfon(daca nu crezi ca primul smartfon a fost apple, inseamna ca esti imbe€!£), tableta(idem) o sa faca si magazine care copiaza conceptul Apple Store.in rest, ce sa zic…Bravo, frumoasa reclama.A luat si premiu pentru creativitate, parca :)

    Raspunde
  2. Georgi 7 Nov 2017 @ 23:06

    OUUUCCHH!!! Right in the ballsss!!
    Mi-a placut :))) Eu am fost posesoare de Samsung dintotdeauna (asa s-a nimerit sa fie primul smartphone si am ramas pe linia asta, nu ca am ceva cu Apple, oricum, intentionez sa upgradez la HTC), dar, sunt o persoana fair. Daca ar fi facut Apple reclama asta, ca sa intepe pe Samsung, tot as fi ras.
    E funny. La fel ca si comentariile de pe youtube. Posesorii fanatici, de Samsung, se mangaie pe burta, ca li s-a periat orgoliul, de zici ca ei, personal au creat telefonul, iar utilizatorii, fanatici, de Iphone scrasnesc din dinti.
    Si restul, radem si noi de pe margine.

    Clar, reclama este construita, ca sa starneasca reactii. Strategia perfecta pentru vanzare :)).

    Raspunde
  3. Dan 8 Nov 2017 @ 00:19

    Stimabile, aici si la Buhnici sunt permise doar comentariile pro samsung?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)