Sari la conținut

O sa platim pentru ca statul nu-si face treaba

Familia baschetbalistului american ucis la Giurgiu vrea despagubiri uriase, de 123 de milioane de dolari. Rudele vor sa ceara aceasta suma fabuloasa statului roman si institutiilor, pe care le considera vinovate de moartea sportivului.

Si eu cred ca pe buna dreptate… omul ala a murit pentru ca o multime de institutii nu si-au facut treaba. Partea proasta e ca tot noi platim, noi suntem statul…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. ente 9 Apr 2012 @ 23:35

    una e sa ceara 123 si alta e sa primeasca , sa fim totusi realisti

    Raspunde
  2. criserb 9 Apr 2012 @ 23:36

    @ente – eu sunt, omul ala e mort din cauza sistemului nostru medical. In final statul o sa plateasca. Americanii nu se vor lasa…

    Raspunde
  3. Iulian 10 Apr 2012 @ 00:02

    In prima zi cand a aparut stirea era vorba de 1,5 milioane de $, dar a intrat pe mana telefonului fara fir, si la protv a ajuns la 123 de milioane de $, presimt ca “jurnalistul” respectiv doar a tastat cifrele care i-au venit la indemana, 1 2 3.

    Raspunde
  4. criserb 10 Apr 2012 @ 00:12

    @Iulian – daca e asa nu cred ca putem sa-i ziceam jurnalist :)

    Raspunde
  5. mircea 10 Apr 2012 @ 03:22

    bati campii! si tu si jurnalistu’ ! statul roman nu v-a plati pentru ca o asistenta nu si-a facut treaba. si daca americanii castiga procesul la acea suma; acea asistenta v-a plati 30% din salariu vreo 102.500 de ani………

    Raspunde
  6. tomkat 10 Apr 2012 @ 06:51

    mircea esti un badaran…….nu asa vb cu proprietarul blogului!

    Raspunde
  7. FERI 10 Apr 2012 @ 11:50

    nu conteaza cit de lung ai parul .in transilvania nu vedetzi jandarmi la pomeni,sfintziri,moaste etc,indiferent de natzie sau confesiune.am vrut sa spun ca unora le lipsesc cei7 ani de acasa ca sa nu mai apara la stirile de la ora 5,dar le lipsesc secole de civilizatzie.ar trebui sai educam nu sai condamnam dar nu stiu cum.(si eu am nevoie de educatzie).

    Raspunde
  8. gasati 10 Apr 2012 @ 11:52

    Americani nebuni, n-o sa primeasca nici un leu. Daca ma duc in club si mi-o iau statul e de vina ???

    Raspunde
  9. criserb 10 Apr 2012 @ 12:04

    @gasati – nu. Dar daca mori din cauza sistemului sanitar, da, statul e de vina!

    Raspunde
  10. mircea 10 Apr 2012 @ 22:54

    oare eu tomkat?/ badaran e chiar o jignire.

    A bate câmpii = a spune cu totul altceva decât ceea ce se discută, a divaga, a vorbi aiurea. (dex)

    si apoi nu sti daca eu si cristi ne tragem de sireturi si imi pot permite sa ii scriu asa.
    nu e asa domnu’ “apropitar” :)

    Raspunde
  11. GCM 11 Apr 2012 @ 18:42

    Vad ca se merge pe ideea ca sportivul a murit din cauza institutiilor statului roman. Sunt de acord insa numai cu o parte din proprietatea termenului. Cauza principala a mortii ramane totusi idiotul ala care in prezent este condamnat.
    Pentru faptul ca un om am murit si din neglijenta sau incompetenta unor angajati ai statului roman, sunt de acord cu intentia familiei de a cere despagubiri morale, iar statul, pentru ca a fost intotdeauna un prost manager si inca nu a reusit sa introduca in sistemul sanitar asigurarile de mallpractis, va plati.
    Totusi nu pot sa nu-mi amintesc si sa nu ma revolt cu privire la musamalizarea cazului lui Teo Peter si, punandu-le intr-o balanta, par’ca nu mai pot fi atat de intelegator…

    Raspunde
  12. Obivankenobi 12 Apr 2012 @ 14:14

    Is curios… taxa aia de timbru de 10% banuiesc ca au platit-o la deschiderea procesului…. Ei cred ca Romania este USA unde dai in judecata statul pentru orice prostie. Daca era de vina sistemul medical ala are condamnat doar pentru loviri si alte violente, nu pentru lovitura cauzatoare de moarte. Lasa ca daca murea un roman in USA nu ii durea nici la basca.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)