Sari la conținut

Oare cand o sa-i tratam ok pe biciclisti?

325297_10200588000488333_1959137666_o

El e domnul de la Speed Taxi. Dacă vede bicicliști pe stradă îi calcă, apoi îi amenință cu bătaia și apoi le zice: "Tu nu știi că trebuie să mergi pe trotuar*?".

Stați departe de el și de compania Speed Taxi Bucuresti, care odată anunțată de incident, mi-a recomandat să sun la poliție și apoi mi-a închis în nas.

Are declarație la Secția 8. Mi-am pierdut două ore cu el. Am fost responsabil, deși puteam să plec, să-l las prost, cum este.

Încet-încet îi vom educa pe toți. Vă recomand pentru orice amenințare să sunați la poliție și da, să vă pierdeți o oră din viață ca să depuneți declarații / să chemați poliția la fața locului. Asta … pentru viitorul oamenilor ce vor pedala în oraș.

Sunt bine, n-am ochi umflați sau bicicleta stricată.

PS – indicativul tipului cred că este 1806. tipul e mic de înălțime – 1.65 spre 1.70, ten deschis, par scurt, negru, tatuaj pe braț (Cred), lanț mare de haur la gât. (scriu asta pentru că am scris-o și în declarație la poliție… și mi s-a părut amuzant)

[de aici]

Textul nu imi apartine, asa cum am spus, este luat de pe facebook. Dar vreau sa-l distribui, poate ajunge la urechile cui trebuie de la Speed Taxi si isi invata soferii sa fie disciplinati.

Nu este vina companiei pentru cele intamplate, sunt convins, este vina unui om care se crede buricul pamantului. Si e pacate. Pentru ca alcel sofer reprezinta intr-un fel copmania pe strada…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. R 1 Feb 2013 @ 00:59

    Îmi era la îndemână să comand taxi-uri de pe speed app. Din primăvara solidarizez cu biciclistii. Nu de alta dar sunt unul din cazurile delicate care merg pe Fixie si mă uit de 2 ori înainte să intru pe carosabil.

    Până acum, accidente doar pe trotuar ;))

    Raspunde
  2. criserb 1 Feb 2013 @ 01:30

    Si eu la fel. Merg cu Speed destul de des, tot din cauza aplicatiei si am fost multumit. Problema nu este firma in sine, problema este soferul. Lui tre’ sa ii atraga cineva atentia. Sa speram ca pana la urma cineva o sa-l invete sa-i respecte si pe cei cu 2 roti ;)

    Raspunde
  3. serbanra 1 Feb 2013 @ 02:02
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)