Sari la conținut

Oare cate firme din Romania ar fi dispuse sa plateasca pentru astfel de poze?

Ma uitam la pozele de mai jos si ma intrebam cate firme ar fi oare dispuse sa plateasca pentru asemenea poze?

startrac_runner_FINALSHARP_1050startrac_golfer_FINALSHARP_1050startrac_military_FINALSHARP_1050

Pentru cei care nu inteleg de ce sunt mari preturile acestora, sa vada filmuletul de mai jos, sa vada cate ore de munca sunt necesare pentru a obtine o astfel de poza.

Mai multe fotografii gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Iulian 6 Nov 2012 @ 16:32

    “Pentru cei care nu inteleg de ce sunt mari preturile acestora”: de ce as crede ca sunt mari preturile? E scris vreo undeva cat costa?

    Raspunde
  2. criserb 6 Nov 2012 @ 16:41

    @Iulian – sunt foarte mari. Nu este scris niciunde cat costa, dar tocmai d’aia nu prea vezi asa ceva in .ro. Lumea nu plateste pentru calitate, se prefera cumpararea pozelor mai ieftine de pe siteurile de stock. Sunt foarte putini care vor ceva original si dispusi sa investeasca in asa ceva.

    Raspunde
  3. Sabina 7 Nov 2012 @ 10:55

    Deci wow. Am fost in studio de multe ori dar e huge ce se vede in video aici. Totusi ma lasi sa apreciez mai mult pozele geniale, cu fundal, locatie etc si nu facute in studio nu? Alea necesita si mai multa munca

    Raspunde
  4. Bucur 9 Nov 2012 @ 17:40

    Era un artist in Romania, Albin Stanescu, el facea desene in genul fotografiilor de mai sus. Erau o incantare cand le gaseam prin reviste gen benzi desenate sau carti cu ilustratii.

    Raspunde
  5. remus 27 Nov 2012 @ 03:14

    La noi se merge pe ideea cantitate..nu calitate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)