Sari la conținut

Cutu’ cutu’ devine amuzant

O asociatie de protectie a animalelor il acuza pe Robert Negoita de omorul cainilor din cartierele sectorului 3.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este acuzat de o asociatie de protectie a animalelor ca ar fi ordonat otravirea cainilor din zona.

"In dispretul vietii, in dispretul masurilor civilizate, in dispretul legilor, zeci de caini au fost otraviti prin aceeasi metoda: salam cu otrava. Cetatenii au fost deranjati enorm, chiar si cei care se tem de caini ori care nu vor sa ii vada pe strada. Firul protectiei animalelor a fost inrosit de numarul de sesizari. Atata cruzime le-a umplut sufletele de revolta si vor ca vinovatii sa iasa la suprafata. Cainii au murit instantaneu, in chinuri cumplite, iar in locul lor puteau fi copiii care se jucau in acele locuri"

[sursa]

Ma intreb cum le vine unora asemenea idei, cum sa acuzi primarul ca a omorat cainii din sector? :)

Sunt convins ca este vorba de un om sau mai multi care s-au saturat sa traiasca inconjurati de tot felul de javre, care de care mai agresiva. Ma rog, nu a fost chiar frumos ceea ce a facut cel care a luat aceasta initiativa, dar daca nimeni nu face nimic, cetateanul a zis sa-si faca dreptate de unul singur.

Dar de la asta pana la a-l acuza pe primar, este o distanta mare. Oare nu-ti trebuie si o dovada in ziua de astazi ca sa acuzi pe cineva, sau pur si simplu te duci la politie si reclami asa pe cine vrei tu? :)

Penibil "cutu cutu". Nu ca ma asteptam la prea multe de la unii ca voi, dar la asa ceva parca nu ma asteptam.

Si apropo "Cetatenii au fost deranjati enorm" – nu pe mine nu m-a deranjat, pe bune.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. BogDan 6 Nov 2012 @ 15:48
    Raspunde
  2. Elena 6 Nov 2012 @ 15:48

    Slava Domnului ca nu exsta multi ca tine!

    Raspunde
  3. Jules 6 Nov 2012 @ 15:49

    În anunțul pe care l-ai postat citesc ceva care mă cam nedumerește. Au murit instant sau în chinuri teribile, câinii respectivi? Nu de-alta, dar se cam elimină una pe cealaltă afirmațiile.
    Recunosc, am cam văzut câini morți pe stradă în zonă, în ultima perioadă, dar haita din intersecția Zizin cu Brândușelor e tot acolo. Și tind să cred că dacă era ceva organizat, cadavrele dispăreau imediat ce mureau câinii, nu erau lăsate să zacă pe trotuare.
    Am fost mușcată de un câine în ianuarie, și acum am rămas cu semn, deși nu a fost cine știe ce mușcătură. Nu sunt de acord nici cu omorul, mai ales că pe stradă ajung tot din vina oamenilor. Dar este o problemă ce trebuie rezolvată. Se face din ce în ce mai frig, nu o să găsească mâncare și o să devină din ce în ce mai agresivi. Aș prefera să nu stau cu frică de o altă mușcătură când merg pe stradă…

    Raspunde
  4. criserb 6 Nov 2012 @ 16:03

    @BogDan – ce sa mai mai mire? Ei se cred in jungla, ei compara un o viata de om cu a unui caine… chiar nu are ce sa ma mai mire…

    @Elena – Slava Domnului ca exista mai multi ca tine si uite asa traim intr-o junga minunata ;)

    @Jules – nici eu nu vreu sa-i vad morti pe strada, departe de mine gandul, dar il si inteleg pe ala are deja s-a saturat si a trecut la treaba pe cont propriu.

    Cat despre iarna ai dreptate, o sa fie mai multi si mai agresivi. Sa speram ca o sa fie o iarna grea, in felul asta selectia naturala o sa-si spuna cuvantul. Da, e trist ca spun asa ceva dar “cutu cutu” in afara sa dea din gura pe net, nu face nimic. In loc sa duca cainele ala la un adapost, sa treaca si sufletul ala iarna, el il acuza pe primar de crima…

    Raspunde
  5. Ghiocel07 6 Nov 2012 @ 16:06

    Cand am citit titlul “cutu-cutu” am crezut ca este vorba de Dragusanca…..Ea a spus ca daca se impaca cu Cristea sa fie strigata “cutu-cutu” :))

    Raspunde
  6. mircea 6 Nov 2012 @ 20:08

    primaria a dat. dar nu pentru caiini, ci pentru sobolani. ar fi trebuit sa le puna in subsoluri. arata ca niste bucatele de sapun rozali, cu miros de slanina. acelasi lucru se poate intampla si cu un copil care ar pune numai mana pe asa ceva. otrava ataca centri nervosi. un om matur daca ar lua o gura din asa ceva ar avea probleme serioase.

    Raspunde
  7. Bucur 6 Nov 2012 @ 21:17

    @mircea: Tu ai copii? Ar fi cazul sa-i inveti sa nu puna mana pe orice gasesc pe jos si mai ales sa nu bage in gura. Deasemenea proprietarii de caini ar trebui sa stie ca acestia se pot dresa sa nu manance de pe jos ci doar ce le da stapanul. Altfel, initiativa e ok.

    Raspunde
  8. maddy 6 Nov 2012 @ 22:47

    astia de la cutu cutu tin sa ii intreaca pe cei de la PETA in materie de penibil.

    Raspunde
  9. mircea 6 Nov 2012 @ 23:28

    @bucur – initiativa ok?? ai idee ca este ilegal? am copii, sunt mari nu se pune problema sa manance de pe jos. dar ce faci daca ating din curiozitate acele chestii? si apoi baga mana in gura? ce te faci cu copii sub 3 ani pe care nu ii poti invata inca? ai idee ce inseamna sa dresezi un caiine sa nu manance de pe jos? il poti invata cu greu sa nu manance de la alti ….. dar de pe jos e aproape imposibil, si cand nu isi v-a vedea stapanul in zona o v-a face. o initiativa ok ar fi sa-i adune de pe strazi, sa-i sterilizeze sa-i eutanasieze pe cei bolnavi sau agresivi, sa le gasesca stapani. am asistat la agonia unuia pe care am incercat sa-l salvez de asa ceva, dureaza pe undeva pe la 5-6 ore si cu toata asistenta medicala nu mai ai ce sa-i faci. daca in acele momente l-as fi gasit pe vinovat probabil ca as fi stat pentru ceva ani in puscarie.

    Raspunde
  10. Crox 7 Nov 2012 @ 02:41

    Ce te faci cu adultii pe care nu ii mai poti invata sa puna mana pe asa ceva: http://www.emag.ro/indreptar-ortografic-ortoepic-morfologic-si-de-punctuatie-al-limbii-romane-luc973-8465-33-8/pd/E07D50BBM/ preventiv.

    Raspunde
  11. marius 8 Nov 2012 @ 16:53

    Daca Negoita are vre-un rol in acest eveniment atunci nu pot sa spun decat Respect Negoita, sper sa treaca si prin Militari unde nu e bloc fara cainele de serviciu, iar pentru dom’soarele care se dau ceasul mortii din cauza maidanezilor le spun ‘get a life’, din cauza voastră traim intr-un Bucuresti plin de maidanezi, locul lor nu este pe strada.
    De ce nu comentati si cand apar stiri despre copii desfigurati de maidanezi, de batrani muscati de caini, de cei 300 sau 500 de bucuresteni muscati in fiecare luna ?

    Raspunde
  12. Bucur 9 Nov 2012 @ 16:43

    @mircea (again): S-o luam pe rand: daca e legal? de legi strambe ai auzit? legile drepte sunt facute de oameni drepti, nu de plagiatori, interlopi, excroci care ajung la inchisoare (A. Nastase) sau nu etc. Cu educatia copiilor ti-am zis si nu mai repet (daca copii sunt foarte mici, sub 3 ani, trebuie supravegheati indeaproape, altfel pot cade intr-o groapa, canal cu capacul furat -sic- sau sa dea un copil mai mare sau chiar adult cu bicicleta sau cu rotilele peste el etc. s.a.m.d.). Daca am idee cum se dreseaza un caine? Inchipuie-ti ca daca asta am scris, da am idee. Nu sunt din genul care se pricep la fotbal, politica si orice altceva doar ca sa se afle in treaba. In privinta sentimentelor tale fata de cainii vagabonzi in suferinta, spune-mi, se aplica si porcilor, vacilor, sobolanilor, gandacilor, moliilor sau cum faci diferenta?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)