Sari la conținut

Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

1Bărbatul care l-a ucis pe fratele vitreg al preşedintelui Afganistanului a fost omorât şi atârnat, săptămâna aceasta, într-o piaţă publică din Kandahar, unde a fost lăsat timp de 20 de minute pentru ca toată lumea să-l vadă, scrie DailyMail

[sursa]

Nu stiu ce parere aveti voi despre faptele astea dar eu sunt de acord cu ele. I-ai dat omului in cap sa ti se dea si tie in cap, ai violat, sa fii si tu violat sa vezi cum e.

Chestia asta ar trebui implementata la noi si sa mai lasam incolo drepturile omului pentru ca pe ala care comite o crima/viol il doare in cur de drepturile omului, asa ar trebui sa fie si societatea fata de cei care o comit. Ai gresit platesti, si daca e posibil, platesti in modul in care ai gresit.

Ai furat, sa ti se taie mana. Ia sa-i vedem pe ai nostri parlamentari cum ar arata cu cate o mana. Sa vedem daca vazandu-i astfel pe colegii de munca ar mai fura…

Atata ne legam de drepturile astea ale omului de zici ca nu-i adevarat. Dupa ce ca ne-o luam mai intoarcem si celalat obraz…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Tot un drac 14 Jul 2011 @ 14:50
    Raspunde
  2. vlad 14 Jul 2011 @ 18:01

    insa daca cumva se dovedeste ca nu ai violat/ucis tu,ce faci?..urmareste “The life of David Gale”,merita 1000%

    Raspunde
  3. criserb 14 Jul 2011 @ 18:04

    Doar cand se dovedeste si decizia este irevocabila, normal…

    Raspunde
  4. william 15 Jul 2011 @ 04:11

    eu am auzit ca intestinul subtire are 7 metri. cat de curand am sa ma conving. am un client care intr-o seara m-a intimidat in propria masina, in timp ce il ajutam.

    asta e romanul. scartar, neserios, puturos, hot, tepar …

    si mai cred ca povestile le care le citeam cand eram mic despre stefan cel mare si restu domnitorilor nu sunt adevarate. eu spun ca erau gay !

    si-o fi pus fundu la bataie in fata ROMAnilor, ca alta explicatie nu vad. cum a supravietuit poporul asta in ultimii 200 ani ?

    numa oameni pupincurusti, care asteapta mita ! dupa cum mers treburile la noi, romania nu mai apuca anu 2100.

    si inca ceva, ca reclama: dezvolt situri (front end, back end, seo)! dau 200 euro si iti cumpar si domeniul, dar si de promovare pe net ma ocup, numai sa prind lucrarea ! oferta valabila primilor 8.000.000 de clienti ! promit sa ofer cel mai bun serviciu ! ham ham . imi ajunge un pedigree pe zi !

    du-te si bate la veci-NU la usa !

    Raspunde
  5. Vlad 15 Jul 2011 @ 08:08

    o poza mai mare nu se poate ? imi plac chestiile de genul :D

    Raspunde
  6. bogdan 15 Jul 2011 @ 10:37

    asta e discutabil. ce zici tu: “ai violat, sa fii si tu violat sa vezi cum e. ” nu e chiar asa.
    Ar fi foarte fain pentru GAY! :))
    Ar fi ca oferte. cumperi una, si primesti una gratis :D

    Raspunde
  7. criserb 15 Jul 2011 @ 11:10

    @bogdan – atunci sa ti se taie instrumentul :)

    Raspunde
  8. bogdan 15 Jul 2011 @ 11:12

    de ce mie?

    Raspunde
  9. criserb 15 Jul 2011 @ 11:39

    Nu tie man, violatorului :)

    Raspunde
  10. bogdan 15 Jul 2011 @ 11:41

    ma gandeam ca el(violatorul) ar fi trebuit sa fie, dar m-am speriat ca ai zis “sa ti se taie…”, numai gandul la asa ceva, si incepuse sa ma doara…colo jos! :D

    Raspunde
  11. cezi 18 Jul 2011 @ 14:21

    “Ochi pt ochi si dinte pentru dinte”!Him!Intrebare Cristi:Ai luat vreodata de la cineva fara voia sa?Ai facut pe cineva sa sufere?Ai lovit pe cineva care nu te-a lovit?Ti-ai necinstit parintii in anumite momente ale vietii tale “fara sa vrei”?Ai profitat de vreo fata vreodata?Arunca cu piatra tu inainte si apoi mai vorbim.E pacat sa ucizi,sa furi, sa violezi…………dar mai mare pacat e sa judeci!Pentru ca judecata ta poate fi gresita.

    Raspunde
  12. Tot un drac 18 Jul 2011 @ 14:34

    Cezi, imi place principiul tau. Lasa si tu adresa ta mai jos intr-un comentariu, ca stiu niste baieti care ti-ar face o vizita pe acasa stiind ca tu nu o sa-i judeci. Dar sa fie clar cum ai zis tu. Cum judecata ta poate fi gresita, la fel si a judecatorului. Asadar sa nu faci plangere la politie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)