Sari la conținut

Ploaie de stele la Belciugatele

Pentru ca eram convins ca trebuie sa ies de sub smogul bucurestean ca sa vad niste stele cazatoare am ales sa mergem la Belciugatele, un loc descoperit de Silvia si recomandat de Mo. Chiar ati avut dreptate :)

complex-elisa1

La Belciugatele s-au construit doua pensiuni, noi am ajuns doar la pensiunea Elisa. Am baut un suc, am mancat una alta si am stat de povesti cu niste fosti colegi de-ai Danei.

Despre pensiune pot sa va zic ca este foarte frumoasa, ceva de neasteptat pentru tara noastra. Nu vreau sa zic ca este perfect pentru ca eu am fost noaptea, dar cu siguranta am sa ma duc si ziua la piscina si atunci am sa va dau mai multe detalii :)

Daca vreti sa cititi si sa vedeti mai multe despre pensiune o puteti face la Mo pe blog. Oricum este un loc in care va recomand sa mergeti.

Nu e departe de Bucuresti, cca 20 km pe drumul vechi spre mare, aveti aici si un link.

P.S. Stele nu am vazut, nu pentru ca nu erau pe cer ci pentru ca lumina restaurantului le facea greu de observat. A vazut Dana una doar, dar asta in timp ce ne intorceam spre casa :P

P.P.S. Am descoperit ca au site, asa ca mai multe puteti afla si de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Ghiocel07 13 Aug 2009 @ 12:08

    Sigur nu ati gresit tara?:)

    Raspunde
  2. rocks 16 Aug 2009 @ 20:31

    da, este superb locul acesta! Mirific… idilic… noi mergem cam de 2 ori pe luna acolo jos, pe lac, de 2 ani incoace!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)