Sari la conținut

Politica este o mizerie, dar totuși, eu cu cine votez?

mizerieNu-mi pasă de politică, nu urmăresc dezbaterile care au loc pe la TV și prin presă, este un subiect pe care nu prea îl discut în general. Nu am de ce să-l discut sau să mă agit că oricum ăia fac ce vor ei și numai interesul lor îl văd.

Asta este clar, nu am niciun dubiu în ceea ce am zis mai sus, cel puțin asta este părerea mea.

Totuși nu cred că este bine nici așa, pentru că uite, duminică sunt alegerile și eu habar nu am cu cine să votez. Din toți hoții care ne înconjoară eu în teorie ar trebui să aleg pe unii care să facă ceva pentru mine. Dar cum aș putea să aleg pe cineva care să mă reprezinte când niciunul nu este demn de așa ceva?

Și totuși trebuie să merg la vot, nu cred că este o soluție să stau acasă. Trebuie să iau o decizie pe care să mi-o asum.

O problemă dificilă, probabil am să mă apuc să studiez ceva și despre politică, poate sunt unii mai noi despre care google o să-mi zică de bine, deși mă îndoiesc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. coolnewz 22 May 2014 @ 10:48

    nu stiu cum ai putea sa iei o decizie pe care sa ti-o asumi daca nu urmaresti dezbateri, nu-ti pasa de politica, nu discuti despre asta.

    Raspunde
  2. criserb 22 May 2014 @ 10:57

    @coolnewz – cum naiba să le urmăresc dacă de fiecare dată când mă uit mă dezgustă unii sau alții?

    Raspunde
  3. unicornul vesel 22 May 2014 @ 11:23

    Eu ma ghidez după un singur principiu: NU cu PSD! Și, desigur, NU “de acasă”.

    Raspunde
  4. GadgetWorld 22 May 2014 @ 11:35

    Nu ai cu cine…toti vor sa ajunga sus si toti vor sa fure cat de mult pot. Problema cea mai grava este ca fura si ca nu se vede nicio schimbare in tara asta….

    Raspunde
  5. criserb 22 May 2014 @ 11:41

    @unicornul vesel – păi eu vreau la vot, nu am zis că stau acasă, și tu sunt de părere că asta nu este o decizie prea bună să îi lași pe alții să decidă în locul tău.

    Și dacă nu cu PSD, ăilalți sunt mai breji? :) Nu aș zice, niciunul nu merită votul meu…

    @GadgetWorld – și totuși, cu cineva ar trebui să votez și eu.

    Raspunde
  6. Alin 22 May 2014 @ 12:23

    Simplu. Cu cineva independent, si de preferat apolitic. Macar asa reduci din numarul pretendentilor la votul tau.

    Raspunde
  7. criserb 22 May 2014 @ 12:32

    @Alin – în felul ăsta este aproape ca și când mi-aș anula votul, pentru că independentul nu are prea multe șanse.

    Raspunde
  8. 2DU 22 May 2014 @ 13:32

    Nu ai sa gasesti un candidat mai bun ca europarlamentar decat Monica Macovei. “Intamplator’ e in PDL dar nu te lasa pacalit, e urata de toti politicienii indiferent de partid.

    Raspunde
  9. razorsbk 22 May 2014 @ 13:45

    Eu la europarlamentare cred ca votez cu Radu Moraru de la Nasul Tv, alta optiune nu prea am.

    Raspunde
  10. Simona 22 May 2014 @ 15:35

    Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu. Mi se pare cu totul altceva fata de ce am vazut pana acum. Macar poti sa-l asculti cu placere. Si se pare ca au sanse sa treaca de pargul minim incat sa nu risti sa anulezi votul, cum ai spus mai devreme ca ai putea pati votand un independent.

    Raspunde
  11. ionut_d 22 May 2014 @ 19:05

    Voteaza cu un film bun, cu o plimbare prin parc, cu o inghetata buna, cu 1-2 ore de somn. Nici eu nu am cu cine vota, si daca nu am cu cine, de ce mi-as pierde vremea? Stii cum este? Daca nu iti foame si este totusi ora mesei, chiar trebuie sa mananci ceva si acel ceva nici macar sa nu iti placa?

    Raspunde
  12. bucur 22 May 2014 @ 21:25

    voteaza la intamplare daca nu esti hotarat…

    Raspunde
  13. criserb 23 May 2014 @ 10:11

    @ionut_d – pentru că din tot răul ar trebui să-l alegem totuși pe cel mai mic. Nu-i ok să nu mergem la vot, apoi o să comentăm că nu ne convine, dar noi nu am făcut nimic…

    @bucur – păi hotărât nu am cum să fie, trebuie să văd cum aleg răul cel mai mic…

    Raspunde
  14. Dragos 23 May 2014 @ 15:36

    @criserb – Cu Capsali sa votezi! Pe langa jivinele astea e cel mai ok.

    Raspunde
  15. Tim 27 May 2014 @ 18:23

    Politica nu e pentru oricine, trebuie sa ai stomac pentru asta si in genere e rezervata elitelor, plebea devine o turma de oi in mana unui pastor politic cu vorbele la el caci la nivelul faptelor intotdeauna e altceva.
    Cu cine sa votezi? Pai numai tu trebuie sa raspunzi la asta… daca esti un ins ce lucreza la privat inseamna ca esti de dreapta, daca esti pensionar sau bugetar ori nostalgic socialist inseamna clar ca esti de stanga. Treaba taman acum devine mai complicata… nu exista doctrine batute in cuie ci doar propaganda care promite in cuvinte lucruri bune pentru alegator…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)