Sari la conținut

Pentru ca nimic nu conteaza

Sunt oameni carora chiar nu le pasa de cei din jurul lor, de pietoni sau de alti participanti la trafic. Probabil n-au fost niciodata pietoni sau pur si simplu au uitat. Sau…

20130403_13102420130403_131009

20130403_130936

20130403_13092920130403_130944

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. Mike 3 Apr 2013 @ 15:43

    Eu sunt de parere ca avem toti loc, daca vad unul parcat asa il ocolesc si imi vad de drum. Dupa cum se parcheaza in zona respectiva nu s-a bagat degeaba pe trotuar deci cel putin o circumstanta atenuanta gasesc :) As zice ca mai tare ma deranjeaza cei care parcheaza paralel cu tine, in stanga ta, si nu au vederea destul de larga sa se prinda ca nu ai cum sa deschizi portiera…

    Raspunde
  2. dragos 3 Apr 2013 @ 15:46

    Cum dezveti un bizon de-asta sa parcheze asa?

    Iei o cheie si ii tragi o dunga pe portiera sau ii dai un picior la oglinda din stanga…. si gata… a2a oara poti fii sigur ca nu mai parcheaza asa.

    Raspunde
  3. Thomas 3 Apr 2013 @ 15:49

    Mai vrei una in ton, de zilele trecute ? Deci pista de biciclete, trotuar… coafura ZEN rezista pentri o parcare de proastă – http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/882892_477664848967180_749638011_o.jpg

    Raspunde
  4. criserb 3 Apr 2013 @ 16:04

    @Mike – am vazut o doamna cu un carucior cum se chinuia sa-l ocoleasca… nu e fost deloc placut sa vad ceea ce am vazut. A luat-o pe strada unde un alt participant i-a spus “Inconstiento, sa faci copii ai putut, dar sa-i protejezi nu stii?” Crezi ca merita femeia asa ceva? Ce vina avea ea? Numa’ intreb.

    @dragos – eu totusi nu as vrea sa distrug proprietatea cuiva… nu as da dovada de mai multa civilizatie.

    @Thomas – poate astia doi sunt frati :)

    Raspunde
  5. andreea 3 Apr 2013 @ 16:15

    uite chiar ma gandeam la asta zilele trecute, ca am vazut mai multe poze cu din astia. in germania si austria (in elvetia oricum nu risca nimeni :D) in momentul in care parchezi asa poti fi sigur (dar sigur sigur) ca cineva va suna la politie sa te reclame. si in 10 minute ai si amenda si masina ridicata.
    oare de ce in romania nu se reclama? nu e ca nu am avea experienta la turnat. deci de ce nu se reclama?

    Raspunde
  6. Radu Dumitrescu 3 Apr 2013 @ 16:18

    @Mike – ai mers vreodată cu cârje? Eu am mers două luni, după o operație la genunchi și fiecare pas era dificil și dureros. Și nu că treubie să ocolești, dar trebuie să te întorci până unde ai cum să te strecori printre mașini ca să mergi pe stradă și să ocolești mașina de pe trotuar, că doar blochează și el un pic drumul.

    Nu ai început rău ce ai scris — “Eu sunt de părere că avem toți loc” —, dar continuarea nu a fost bună. Avem toți loc, dacă apelăm la reguli de bun simț, că la 2 minute distanță sigur găsea un loc de parcare.

    Nici nu vreau să-mi imaginez cum e dacă ești în cărucior.

    Raspunde
  7. Thomas 3 Apr 2013 @ 16:55

    @criserb , ZENa mea era o ea. Candida, ca doar se grabea la cursurile de la facultate…

    Raspunde
  8. Alex 3 Apr 2013 @ 17:02

    Eu zic sa nu te pui cu nebunul ca nu stii ce poate face. Si eu am parcat intr-o zi putin pe trotuar si alt nebun mi-a aruncat o caramida pe capota.

    Raspunde
  9. La Chic Boutique 3 Apr 2013 @ 18:17

    Si pe mine ma enerveaza astfel de comportamente si multe altele in trafic, dar in ceea ce priveste parcarile, sincer, pot sa inteleg disperarea unora. Mi s-a intamplat sa ratez oportunitati din cauza ca m-am invartit o ora dupa loc de parcare. Uneori chiar nu ai ce face, sa acceptam faptul ca traim intr-un oras inapoiat, fara parcari moderne. Mie mi-e prea frica sa las masina astfel, dar nu pot si nu e corect sa arunci cu bolovani atunci cand nu cunosti situatia.

    Raspunde
  10. Dan 3 Apr 2013 @ 18:38

    Nu exista sa nu gasesti loc de parcare la 5 minute distanta.Asta cu ratarea oportunitatilor e buna! Pai de ce nu pleci mai repede de acasa daca nu esti sigur ca gasesti un loc liber in timp util.Si eu fac la fel: o urma adanca de cheie pe toata lungimea masinii, ca numai asa doare!Nu poti civiliza imbecilii altfel, crede-ma ca am incercat, si era sa fiu scuipat.Ok, am plecat, m-am intors si am zgariat mesajul, ca asa am fost sigur ca ating punctul sensibil.

    Raspunde
  11. tibi 3 Apr 2013 @ 18:45

    @dragos – sunt sigur ca poti fi mai bun de atat. chestia cu cheia pe portiera e de prost gust

    Raspunde
  12. La Chic Boutique 3 Apr 2013 @ 18:47

    @Dan – si vandalismul este o dovada de civilizatie? Locuiam in capatul strazii unde a facut Cristi poza (Aurel Vlaicu) si nu gasesti loc de parcare nici la 15 minute in timpul zilei.

    Raspunde
  13. criserb 3 Apr 2013 @ 22:09

    @La Chic Boutique & @Dan – clar, vandalismul nu este o solutie, dar nici sa-ti lasi masina asa. Dupa cum va ziceam trecea o femeie pe acolo, o femeie cu un carut, a fost nevoita sa se intoarca cativa metri si sa merga pe strada. Si-a auzit saraca tot felul de chestii care nu isi aveau locul din cauza unuia ca ala.

    @La Chic Boutique – eu gasesc loc acolo in fiecar zi :P sunt mai norocos de felul meu :)

    Raspunde
  14. Dan 4 Apr 2013 @ 02:21

    Sa vezi ce frumos e cand:
    – Tot trotuarul e ocupat de o masina care e acolo de cand lumea. N-ai cum sa te strecori nici prin stanga nici prin dreapta ei.
    – Pe prima banda, la 5mm de masina parcata pe trotuar, e o alta masina care “n-a mai gasit loc de parcare” care sa fie la 10m de cladirea unde trebuia sa ajunga
    – Paralel cu ala de pe prima banda, mai opreste unu “doar 5 minute” ca sa isi ia tigari de la supermarketul de vizavi.
    Iar, ca pieton, nu numai ca nu poti sa o iei pe trotuar, dar nici pe marginea strazii nu o poti lua, si ajungi in cele din urma sa o iei pe mijlocul strazii, impreuna cu celelalte masini care incearca si ele sa se strecoare pe unde pot.
    Si daca tot era vorba de Aurel Vlaicu, cel mai bun exemplu e la intersectia Aurel Vlaicu-Eminescu, unde astfel de parcari sunt la ordinea zilei pe langa megaimage.
    Problema nu o reprezinta lipsa locurilor de parcare. Problema sta in nesimtirea oamenilor.

    Raspunde
  15. Cosmin 4 Apr 2013 @ 12:23

    Eu am facut un site cu astfel de… “cazuri sociale”: suntnesimtit.ro Poate oricine sa trimita. Sunt constient ca-i zero impactul, dar macar nu asist pasiv. :)

    Raspunde
  16. Simina 5 Apr 2013 @ 11:43

    Zilnic, dar zilnic, dau de unul care e parcat asa si ma chinui sa-l ocolesc. Le mai ridic un stergator, ceva, dar sunt sigura ca nu se lecuiesc din atata lucru. Trotuarul este pentru pietoni, dar multi “s-au nascut in masina” si nu mai ies din ea si nu le pasa de pietoni. Lasa ca ne descurcam noi cumva, o luam pe strada, ne claxoneaza alt sofer etc. Si eu conduc, dar nu as parca asa ptr nimic in lume. Ma gandesc si la pietoni, nu doar la binele meu.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)