Sari la conținut

Va sinucideti si voi mai cu talent?

Vad ca e la moda sa te sinucizi, sa te arunci in fata metroului in special, la o ora de varf e maximul sinuciderii. Eu nu-i inteleg pe oamenii astia. Dupa ce ca vor sa-si puna capat zilelelor (chestie care nu o comentez ca nu e problema mea) trebuie sa mai faca si circ din treaba asta.

Pai frate, daca vrei sa iti pui capat zilelor du-te in padure, inainteaza printre copaci pana iti poti baga cu lejeritate degetele in ochi din cauza beznei, iar cand ai ajuns acolo just do it. Te poti spanzura in liniste si nimeni nu o sa te deranjeze.

Dar nu la metrou, nu la o ora de varf si nu in fata mea. Te pui 2 minute oare in locul meu sa te gandesti ce imagine am eu asa de dimineata cand inca nici nu mi-am departat bine pleoapele, cand vad un om taiat in 2 de rotile greoaie ale metroului? Iti poti oare imagina ca nu mai sunt bun de nimic intreaga zi, saptamana, luna… si daca sunt mai slab de inger probabil intreaga viata? Te-ai intrebat vreodata asta?

Tu nu, numa’ la tine te gandesti si atat. Sinucigas egoist ce esti. Si daca te sinucizi, tot trebuie sa fii om, sa faci in asa fel incat sa nu ma deranjezi pe mine, colegul tau de metrou.

Cred ca am sa ma apuc, daca vad ca mai continua cu sinuciderile astea, sa scriu o carte, "Bunele maniere ale sinucigasului" pentru ca vad ca ele cam lipsesc.

Pe langa mine, scarbit de ceea ce am vazut, te gandesti oare cati oameni intarzie in locurile in care vor/trebuie sa ajunga numa’ din cauza ca tu te-ai decis ca azi, ca tocmai aici, la aceasta ora, sa-ti pui capat zilelor?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Simina 5 Apr 2011 @ 15:15

    Dar oare ce fac oamenii din provincie unde nu e metrou in fata caruia sa te arunci? Cu traume raman calatorii, dar si mecanicul metroului. Dar au avut loc ceva sinucideri in modul asta in Bucuresti….

    Lasand gluma la o parte, eu ma intreb cat de distrus si cat de parasit de toti trebuie sa fi ca sa ajungi la sinucidere?

    Raspunde
  2. criserb 5 Apr 2011 @ 16:04

    foarte distrus!

    Raspunde
  3. mircea 5 Apr 2011 @ 18:35

    cristi ai fost cu metroul?/ ce ai patit?/
    e simplu, se mediatizeaza actul, vor macar atat sa lase in urma lor “vezi ce ti-am facut cutarica? din cauza ta am murit” vor sa mai scoata ochii inca odata pentru neputintele lor//
    p.s. nu ai sa vezi pe nimeni taiat in doua, am vazut eu sub tramvai dupa un accident// nu prea raman multe de vazut/

    Raspunde
  4. iosup 5 Apr 2011 @ 20:23

    Daca nu-ti place ia un Taxi…

    Raspunde
  5. Gerhald 5 Apr 2011 @ 20:26

    A venit primavara, deci o sa inceapa ploaia cu sinucigasi. Asta e lectia numarul doi din ghidul jurnalistului de eveniment: http://www.gerhald.ro/index.php/2011/03/29/lectie-practica-despre-meseria-de-jurnalist-de-eveniment-galerie-foto/ :P

    Raspunde
  6. skrintitu 5 Apr 2011 @ 21:27

    Vis-a-vis de titlu http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=manly_suicide Asta pt cei care vor sa o comita mai cu talent, sa speram ca totusi nu :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)