Sari la conținut

Pentru pasionati

Azi si-a luat un coleg o super bicicleta, eu m-am gandit sa-mi iau acest model :)

Mai jos un filmulet pentru adevaratii pasionati.

Imi aduc aminte cu placere de copilarie cand eram non-stop pe bicicleta, nu ma duceam niciunde pe jos. Eram peste tot plecat, pe munti, prin pesteri, peste tot…Mi-as lua acum iar o bicicleta, singura cheste de care mi-ar fi frica ar fi cainii comunitari. Altfel as veni cu ea la munca in fiecare zi. Dar asa…

Mi-as lua o bicicleta sa merg prin parc, pe munti, sa facem sport.

Deocamdata nu am bani dar cand o fi… o sa-mi iau :P + o camera (GoPro HD Wide) ca sa va arat pe unde am fost :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. zmenta 21 May 2010 @ 16:41

    ohhh freeride & downhill. Eu inca practic, dar trebuie bagati multi bani. Am avut un MTB in care am bagat foarte multi bani, dar l-am rupt in doua in padure. Acum ma dau cu un bmx, tot in padure, dar trebuie sa-mi schimb saptamanal camerele… Acum cre’ca pun o furca cu suspensie si trebuie sa-mi achizitionez alte aparatori. Tibierele le-am rupt vara trecuta la sfarsitul traseului cand am sarit pe rampa si am scapat pedala :)). Oricum, e prea frumos sportul !

    Raspunde
  2. cristi 22 May 2010 @ 00:28

    http://www.bicishop.ro/Kellys-Quartz-disc–757.html um raport bun pret/calitate

    http://www.surmontbikeshop.ro/?p=afisare_produs&cp=491#pret_top similar cu cea de sus, pretul e pe aproape doar ca e redus.. echipare e decenta

    http://www.bicishop.ro/Cube-Acid-829.html o echipare asemanatoare cu giant-ul colegului tau

    si alta aici http://www.surmontbikeshop.ro/?p=afisare_produs&cp=341#pret_top mai ieftina datorita reducerii…

    diferentele considerabile sunt si intre branduri si chiar magazine… giant e un brand scump pe care il platesti cu varf si indesat.. trek, cube si kellys sunt branduri la fel de bune zic eu.. si poate nu cu mult mai ieftine… conteaza si magazinul.. da cel mai mult conteaza ce vrei sa faci cu ea :) nu-ti trebuie super echipare pt un dat prin parc si pe o poteca in padure :D

    pe mine ma bate gandu’ sa-mi iau asa ceva:

    http://www.bikexcs.ro/catalog/nirve-bicicleta-black-p-282.html

    daca o conving pe nevastamea :) ea insista sa dorm cu bicileta daca mi-o iau .. ca pe balcon sa cred ca eu ca o pun …

    Raspunde
  3. epep 22 May 2010 @ 06:38

    Eheeeee frumoase vremuri!

    Raspunde
  4. criserb 22 May 2010 @ 12:55

    Multumesc @Cristi pentru recomandari. Acum vad ca am mai multe variante :P

    Sunt convins ca nu imi trebuie cine stie ce configuratie pentru a ma da cu ea prin parc dar… parca si arata intr-un anume fel :)

    Franele mi-au placut maxim la bicicleta colegului. Am avut si eu in copilarie biciclete performante dare asa frane eu nu am mai vazut. Probabil doar pentru ca sunt pe disc… sau mai au ceva in plus. Nush exact ce dar la prima vedere cred ca erau hidraulice. Am sa ma mai studiez piata, sa mai invat si eu una alta despre noile tehnologi ca se pare ca sunt depasit.

    Daca ai putea tu sa-mi mai dai cateva sfaturi, sa-mi spui care sunt lucrurile la care tre sa fiu atent atunci cand imi iau o bicicleta ti-as ramane recunoscator. Nu de alta, dar vad ca te pricepi :P

    Multumesc inca o data.

    Raspunde
  5. criserb 22 May 2010 @ 12:58

    Ah, mi-au mai placut schimbatoarele, alea sub ghidon cu 2 clape, una pentru o viteza superioara si una pentru una inferioara si cauciucurile sa fie cat mai late, ii da o alta nota bicicletei :)

    Raspunde
  6. amzis 22 May 2010 @ 17:35

    foarte tari oamenii :) bravo lor

    Raspunde
  7. Alex Dima 22 May 2010 @ 18:38

    Este superb downhill`ul. Vara merg si eu foarte mult cu bicicleta, peste tot. Sunt zile in care fac si 60-70 km pe orice fel de teren. Foarte frumos modelul ales :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)