Sari la conținut

Pepsi si Academia de fotbal Gheorghe Hagi lanseaza Next 11

Bucuresti, 11 mai 2012.

Pepsi impreuna cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi si-au reinnoit angajamentul luat fata de viitorul fotbalului romanesc.

Aceasta platforma capata un nume: Next 11 – Echipa Viitorului si isi propune sa ofere conditiile optime de pregatire a generatiilor viitoare de jucatori de top in fotbalul international. Cu o traditie solida in sustinerea tinerelor talente din fotbal la nivel national si international, Pepsi devine primul sustinator al proiectului Next 11, la doi ani de la inaugurarea parteneriatului sau cu Academia Gheorghe Hagi.

Pentru ca fotbalul si muzica se imbina perfect, Marius Moga si Gheorghe Hagi au lucrat impreuna la un imn Next11. Il poti asculta mai jos:

Imnul Next 11 va putea fi remixat de fanii Pepsi cu ajutorul unei aplicatii speciale pe pagina de Facebook a Pepsi Romania.

De unde a venit ideea imnului vedeti mai jos:

Pentru ca imi place prea mult imnul l-am pus ca ringtone la telefon :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. SIP 13 May 2012 @ 10:54

    Ideea filmuletului mi se pare geniala ! Frumos !

    Raspunde
  2. Soacra 13 May 2012 @ 12:16

    Doamne cat imi doresc ca acesti copii sa creasca a fi noua generatie de aur.

    Raspunde
  3. criserb 13 May 2012 @ 21:06

    @Soacra – cred ca toata lumea isi doreste asa ceva si eu chiar cred ca o sa reuseasca. Hagi i-a luat de mici, i-a invatat, acum na… sa nu se piarda pe parcurs

    Raspunde
  4. Radu 14 May 2012 @ 14:33

    Mi se pare geniala initiativa. Au luat doua simboluri din muzica si fotbalul romanesc si le-au adus impreuna. Mai ales ideea cu remixatul imnului pe Facebook e si mai tare. Geniali Pepsi Romania.

    Raspunde
  5. Roxani 21 May 2012 @ 18:28

    Eu sunt sigura ca Hagi inca poate face multe pentru fotbalul romanesc. Sa speram ca va scoate din mucutii aia niste fotbalisti buni. Pana una alta, combinatia Pepsi+Hagi+Moga=nota 10! :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)