Sari la conținut

Sa ne mandrim cu gimnastele noastre

medaliilp

E momentul sa ne mandrim ca suntem romani.

Fetele noastre s-au prezentat si azi foarte bine la Campionatele Europene de Gimnastica de la Bruxelles si au reusit sa obtina nu mai putin de 3 medalii de aur si 2 de argint.

Dimineata a incaput prin aurul obtinut de Sandra Izbasa la sarituri iar apoi ziua a continuat cu exercitiile aproape perfecte ale veteranei Catalina Ponor si Larisa Iordache la barna, care si-au impartit medaliile de aur si argint.

La urmatorul aparat, solul, a fost momentul in care veterana Catalina Ponor a predat stafeta mult mai tinerei Larisa Iordache, astfel medaliile obtinute s-au inversat, Larisa luand aurul iar Catalina argintul.

A fost un Campionat European foarte reusit pentru noi (asa-i ca nu stiati, chestiile astea nu prea s-au dat la TV, mai important e fotbalul si cancanul) Romania a terminat pe locul 1 cu un total de 12 medalii, 4 de aur, 5 de argint si 3 de bronz. Vechii nostri competirori la gimnastica, rusii au obtinur si ei tot 12 medali dar mai putin stralucitoare, situandu-se la final pe locul 2.

clasament-campionatele-europene-de-gimnastica-de-la-bruxelles

Felicitari fetelor noastre, felicitari antrenorilor Octavian Bellu si Mariana Bitang. Voi ne-ati facut pana acum cel mai des mandri ca suntem romani.

[sursa poze]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. vlad 13 May 2012 @ 22:14

    Bravo fetelor si mult succes la Jocurile olimpice!

    Raspunde
  2. Premiantul 14 May 2012 @ 07:25

    ar fi frumos sa ne mentinem si la Londra locul.
    Multi spun ca in anii ce vor urma , vom avea un declin pentru ca o mare parte din gimnaste sunt trecute de 20 ani (varsta la care se cam retrag).

    Raspunde
  3. octavian 14 May 2012 @ 09:52

    Octavian Bellu si Mariana Bitang sunt cei mai buni!
    Dupa ce au plecat s-a ales praful, acum ca s-au intors se vede!

    Raspunde
  4. SIP 15 May 2012 @ 08:02

    Jos palaria in fata fetelor dar mai ales a antrenorilor !
    BRAVO LOR !
    Tot asa si la Londra !

    Raspunde
  5. Premiantul 15 May 2012 @ 21:16

    @SIP …de ce mai ales in fata antrenorilor ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)