Sari la conținut

Philips dual usb pentru masina

 

dual-usb

In weekend m-am tot plimbat prin magazine, chiar vroiam sa-mi iau si eu ceva de black friday. M-am uitat la niste ultrabook-uri, dar pana la urma am zis ca nu am nevoie, sau cel putin nu in acest moment.

Apoi mi-a venit ideea ca trebuie neaparat sa imi iau ceva, sa nu treaca acest black friday fara sa-mi iau chiar nimic. Mi-am adus aminte ca mi-ar trebui o mufa pentru masina, o mufa care sa o bag la bricheta si sa-mi scoata 2 USB-uri, pentru ca de foarte multe ori am avut nevoie de 2. Aveam pana acum ceva timp o astfel de mufa, dar cu un singur USB. Aveam pentru ca acum nu o mai am. Ma rog, detalii.

Ideea este ca ieri am reusit sa-mi cumpar chestia din poza de sus, dupa ce m-am plimbat prin Media Galaxy, prin Flanco si in cele din urma am gasit-o la Altex.

Deci, pentru mine black friday s-a terminat cu bine. Am cheltuit numai 29 de lei si am cumparat un produs care nu era la promotie.

La voi cum a fost, ce v-ati cumparat? Ati gasit produsele pe care le-ati cautat sau v-ati luat ceva doar de dragul de a va cumpara ceva?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. razorsbk 25 Nov 2013 @ 12:20

    Eu mi-am luat un ultrabook (sort of) care la fel, nu era la promotie. Am zis sort of, pentru ca are super placa video, si totusi e atat de subtire.

    Raspunde
  2. Cristi 25 Nov 2013 @ 12:56

    foarte util incarcatorul, ai scapat ieftin cu black friday-ul asta…. dar ai grija pt. ca in general un port usb scoate 1.0A iar celalalt port 2.0A (poti sa incarci putin mai repede folosind usb-ul cu 2.0), pe de alta parte gurile rele spun ca risti sa scurtezi din viata bateriei…

    Raspunde
  3. criserb 25 Nov 2013 @ 13:27

    @razorsbk – ce model ti-ai luat?

    @Cristi – Din specificatii inteleg ca scoate 1A pe fiecare port. Tind sa ii cred, este totusi un brand. Cu toate ca… am dat pe el 29 lei in timp ce tot felul de alte incarcatoare d’astea costau de la 60 lei in sus, chiar si 159 lei :)

    Raspunde
  4. Dad 25 Nov 2013 @ 14:59

    Chiuveta pentru noua bucatarie :))))

    Raspunde
  5. criserb 25 Nov 2013 @ 15:19

    @Dad – bun, bun. Da au avut pe undeva promotii si la chiuvete, ca eu n-am vazut, sau nu mi-a sarit in ochi.

    Raspunde
  6. Dad 25 Nov 2013 @ 15:31

    ideall.ro …au avut promotii la foarte multe lucruri.

    Raspunde
  7. un Prost 25 Nov 2013 @ 17:14

    Eu am comandat de la eMAG o camera de mașină și un card și eram programat sa le primesc azi.

    Cei de la Fan Courier m-au sunat ieri sa ma întrebe dacă pot veni ieri sa îmi aducă ieri coletul dat cu nu eram în București le-am spus ca rămâne pentru ziua programata, adică azi.

    Azi i-am sunat sa vad dacă mai ai de gând sa ajunga și mi-au spus ca din păcate lipsește cardul și se mai amână expediția. NESIMTITI!

    Adică ieri pachetul era complet, iar azi nu! Rușine Fan Courier!

    Raspunde
  8. octi 27 Nov 2013 @ 13:13

    Anvelope de iarna (la fix livrate si montate aseara). 100 lei / anvelopa mai ieftin .

    Raspunde
  9. criserb 27 Nov 2013 @ 13:19

    @octi – de pe ce site?

    Raspunde
  10. octi 27 Nov 2013 @ 14:29

    De pe AnveloMag. Nu auzisem de ei si nici nu vroiam sa cumpar online dar vineri la o documentare despre anvelope i-am gasit si gasisem la pret bun. Am comandat vineri la ora 22, sambata mi-au confirmat si ieri au fost livrate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)