Sari la conținut

Podul de la Agigea se inchide pe o perioada nedeterminata

pod agigea

Bine, oficial cica se inchide pentru doua luni, dar la cum se misca lucrurile la noi, as paria ca asta este doar asa, de ochii lumii si podul o sa se inchida pe o perioada mult mai lunga. Probabil o sa se deschida la anul, inaintea sezonului estival.

Autoritatile nu au nici solutii pentru cei care fac naveta pe acolo, cica o sa fie mijloace de transport in comun pana la pod, apoi navetistul se da jos, traverseaza podul pe jos iar apoi ia un alt mijloc de transport in comun care ii asteapta pe partea cealalta a podului.

Minunat as zice. O solutie perfecta pentru evul mediu nu pentru secolul 21…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Moldo 24 Sep 2013 @ 22:04

    Intreb si eu sa ma aflu in treaba: cand va fi gata podul peste canal de la Agigea (cel nou, de langa port)? Nu de alta, dar ma gandesc ca podul actual ar fi putut fi “cârpit” cat sa mai tina cateva luni, iar reparatia capitala sa inceapa a 2-a zi dupa deschiderea noului pod pe unde sa poata fi deviat traficul.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)