Sari la conținut

Poți să câștigi 1000 de lei pe zi dacă salvezi un produs la favorite

Am intrat în dimineața asta pe OLX.ro și am văzut o campanie interesantă. Practic poți să câștigi 1000 de lei pe zi dacă îți salvezi un produs în lista de favorite. Cât de greu poate să fie asta?

În general exact așa este, te uiți la tot felul de produse și nu te decizi instant asupra unuia dintre ele. Mai cauți și într-un final dorești să te întorci la primul produs ales pentru a-l cumpăra pe acela. De multe ori însă nu-l mai găsești.

Eh, chestia cu salvatul în favorite este o chestie foarte utilă, chestie pe care ar fi bine să o aibă implementată cam orice site, dar… nu prea este așa.

Bun, îmi salvez niște produse în favorite și cu asta am șansa să câștig 1000 lei pe zi, o oportunitate de care trebuie să profitați, pentru că nu faceți niciun efort, iar șansele sunt destul de mari.

Eu în căutarea mea pe site, pentru că eram în căutarea unor cadouri pentru Crăciun, am găsit trei produse:

  • Un ultrabook Samsung 530u3c i5-3317u/4 GB ddr3/HDD 500GB+Sandisk 24GB/INTEL HD 4000 pe care mă gândesc să-l cumpăr pentru tata de Crăciun. Tata are un laptop destul de vechi și cred că ar merita și el unul mai bun. Nu neaparat nou, pentru că nu este important să lucească. Important este să se miște bine, să aibă o configurație bună iar ăsta cred că are și prețul este destul de bun. Cred că mai pot să și negociez ceva iar dacă are SSD pentru sistemul de operare este perfect. În plus este mic, poate să-l care după el în fiecare plimbare pe care o face, ceea ce iar cred că l-ar bucura pe tata.
  • Pentru mama un Robot de bucatarie. Știu că are de toate în bucătărie, dar din ăsta nu are și știu că-și dorește. La robot m-am uitat totuși să fie nou, nu aș vrea să fie cu mâncare uscată prin colțurile mai greu accesibile. Cât despre preț, este unul decent și eu cred că merită banii.
  • Și Danei o geantă. Aici totuși este posibil să mai caut puțin, să mai cer și eu câte o părere că na, nu-s totuși convins că o să-i placă. Eu zic că seamănă cu ce mai are era prin casă, dar totuși am să mai cer niște păreri pentru a fi mai sigur și a nu o da în bară.

Acum contul meu arată așa.

produse-favorite-olx

Totuși înainte să le cumpăr, că oricum nu am încă banii, am să mai caut, poate găsesc niste variante mai bune.

Dacă vreți și voi să întrați în tragerea la sorți pentru cei 1000 lei/zi vă sfătuiesc să vedeți aici cât este de ușor, un fleac ;)

Și acum, cei care se pricep la cele alese de mine mai sus sunt rugați să-și dea cu părerea, fac o alegere bună sau îmi puteți recomanda voi ceva asemănător, dar și prețurile să fie cam tot pe acolo.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Mariana 28 Nov 2014 @ 12:09

    Super, merci mult. Oricum cautam un radiator cu ulei si nu ma hotaram la care sa ma opresc. Acum cu lista asta este mult mai simplu.

    Raspunde
  2. criserb 28 Nov 2014 @ 12:10

    @Mariana – cu plăcere ;)

    Raspunde
  3. bronks 28 Nov 2014 @ 12:18

    Robotul ala te tine fix de-o paine, am avut eu unul si atat m-a tinut.

    Raspunde
  4. criserb 28 Nov 2014 @ 12:19

    @bronks – hmm, chiar am citit pe undeva că este ok, dar acum nu mai am linkul. Ok, am să iau în calcul ce mi-ai zis și mai caut.

    Raspunde
  5. Bursuc 28 Nov 2014 @ 12:37

    Ultrabook-ul este super tare. Am si eu unul de vreo 2 ani si merge si astazi ca in prima zi, eu chiar il recomand. Ah, merci de pont, mi-am băga si eu acum vreo 2 produse in favorite, poate-poate ;)

    Raspunde
  6. cris 3 Dec 2014 @ 23:16

    Eu am intrat, am salvat niste produse la favorite (am dat click pe steluta) dar NU imi apare ” ai intrat la tragerea la sorti” ! Oare de ce? Help!

    Raspunde
  7. criserb 4 Dec 2014 @ 11:21

    @cris – La mine apare așa când dau “salvează ca favorit”

    Raspunde
  8. cris 5 Dec 2014 @ 20:02

    Mersi. Dar mie nu imi apare nici acest mesaj nici “Felicitari! Esti inscris in cursa pt cei 1000 lei” :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)