Sari la conținut

Presă pentru sticlele de plastic și cutiile de bere

Nu-mi place să arunc sticlele de plastic, consider că e mai bine să le strâng și apoi să le duc la un centru de reciclare. Dar asta nu-i ușor, pentru că ocupă foarte mult loc și am foarte multe astfel de sticle pe săptămână.

Am primit acum ceva timp o presă pentru sticle, gen cilindru de plastic, dar lucrurile nu mergeau așa repede cum mă așteptam așa că mi-am luat altă presă, una de metal, de care sunt mult mai mulțumit.

Priviți mai jos cum funcționează.

Face minuni.

La cutiile de bere merge puțin mai greu, dar dacă le îndoi puțin cu mâna, înainte să le bagi în presă merge foarte ușor.

În caz că vă interesează găsiți la Eco-Tools, aici sau aici. Eu i-am contactat pe facebook și oamenii au fost foarte prompți, n-am avut ce să le reproșez.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Claudiu 13 Jul 2017 @ 10:22

    Intrebarea de baza e: poate presa si sticlele de AQUA ? (alea patrate)

    Raspunde
  2. criserb 13 Jul 2017 @ 10:26

    @Claudiu – sincer să fiu nu am testat că nu mai beau de mult AQUA, pe motiv că presa anterioară nu prea putea să le preseze. Sau le presa, dar destul de greu. Am să fac rost de niște sticle de AQUA și revin cu un video cât de repede.

    Raspunde
  3. Claudiu 13 Jul 2017 @ 10:33

    Super, mersi

    Raspunde
  4. Madalin 14 Jul 2017 @ 19:21

    Eu le strang intr-un sac si le duc la Carrefour, la Sigurec. E mai comod asa, oricum am drum la Carrefour cel putin o data la doua saptamani. Cand ma duc incarc portbagajul cu pet-uri, pungi, hartie si alte diverse ambalaje. :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)