Sari la conținut

Prima vizita la Kopel’s

kopel_s_logoCu toate ca am auzit de mult timp de Kopel’s (Strada Sirenelor nr. 87 – foarte aproape de Hotel J.W. Marriott), celebrul local a lui Copolovici, astazi am zis sa-l incercam pentru prima data. Eram convins ca nu ne va dezamagi si am avut dreptate.

Am fost ca de obicei cu sotia, Raca si Ella si am testat fiecare cate ceva. Nu am sa va vorbesc despre ce au mancat ei, pentru ca nu e firesc sa vorbesc despre ceva ce nu am mancat eu :) Mancarea mea a fost dementiala. M-am lasat pe mana lui Copolovici care m-a intrebat cam ce vreau sa mananc. I-am zis ca vreau ceva pui si atunci mi-a sugerat un Moft cu roşii uscate la soare (cuburi din piept de pui în sos alb cu roşii uscate la soare) cu cartofi wedges. A fost pur si simplu demential. N-am mai mancat pana acum rosii uscate la soare dar vreau sa va zic ca sunt delicioase.

Cu prima ocazie o sa ne reintoarcem la Kopel’s unde atmosfera este mai mult decat primitoare. Copolovici se pare ca stie ce face, stie sa-si trateze clientii si sa vorbeasca cu ei. Sa-ti prezinte mancarea, sa te indrume in alegerea felului dorit.

cheesecake-tb_NoweLa desert am mers tot pe mana lui si am mancat un The Uhmmm… (asa era trecut in meniu) adica un cheesecake delicios.

La cat de la superlativ este acest post, probabil ca o sa va ganditi ca este un post platit. Va inselati, nu primesc nimic pentru ca l-am scris. L-am scris doar pentru a va sugera si voua un restaurant bun in care sa va simtiti bine si sa mancati ceva cu adevarat bun ;)

P.S. Meniul general al restaurantului il aveti aici, dar sunt convins ca puteti comanda tot ce va trece prin cap fara a fi o problema.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. felicia 2 Oct 2011 @ 06:17

    apetisant

    Raspunde
  2. octavian 3 Oct 2011 @ 12:08

    o stampila ceva? :)

    Raspunde
  3. blue77max 3 Oct 2011 @ 13:10

    Phii…ai uitat sa stampilezi masa !!… :D

    Raspunde
  4. criserb 3 Oct 2011 @ 14:29

    @blue77max – esti sigur? :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)