Sari la conținut

Cel mai mare snitel la Figlmuller – Viena

Va ziceam zilele trecute ca am dat o fuga la Viena de sarbatori. Nu am facut pe acolo nimic nou cu exceptia vizitarii restaurantului Figlmuller restaurant recomandat de prietenul Raca. A fost pentru prima data cand am stat la coada la restaurant pentru a putea intra. Scopul, snitelul de mai jos :P

figlmuller1

Figlmuller este in zona centrala a Vienei, foarte aproape de Stephansplatz, zona pe care o viziteaza orice turist care ajunge acolo. Aveti aici locatia exacta.

figlmuller

De cele mai multe ori trebuie sa stati la coada ca sa puteti intra, Raca a fost de mai multe ori si de fiecare data a stat la coada. Noi am stat vreo 15 minute intr-o ploaie usoara, dar nu ne-a parut rau :D

figlmuller2

Dupa cum puteti vedea mai jos, snitelul este destul de mare, mai mare decat broscoiul Piticai :P

figlmuller3

Daca ajungeti in Viena si v-ati saturat de obiective turistice incercati restaurantul Figlmuller si nu o sa regrretati nici o clipa.

Snitelul este o chestie traditionala austriaca iar acesta de mai sus este unic prin dimensiunea lui. Este facut dintr-o singura bucataa de carne luata de pe spatele porcului, iar gustul este deosebit.

Sa-l comandati asa cum vedeti in prima poza cu o salata de cartofi dulci si cu niste buruieni (nu stiu exact ce erau) este delicios!

Da, stiu ca v-am facut pofta, mi-am facut chiar si mie care de azi sunt la cura, pentru 1 luna de zile :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. A.Dragos 11 Jan 2010 @ 12:59

    Wow, asa snitel…..pff, ce pofta mi s-a facut ! :)
    Era de pui, nu ?

    Raspunde
  2. Mihai 11 Jan 2010 @ 13:08

    nup, e de porc :) citeste ultimele randuri ale postului.
    E prea mare totusi, ai putut sa-l mananci singurel ?

    Raspunde
  3. Ciprian 11 Jan 2010 @ 13:21

    de pui de strut :)) a si scris cristi mai sus ca “Este facut dintr-o singura bucataa de carne luata de pe spatele porcului, iar gustul este deosebit.” :D

    Raspunde
  4. criserb 11 Jan 2010 @ 13:41

    @A.Dragos Este de porc man, uite aici despre care parte e vorba :P

    Raspunde
  5. nobody 11 Jan 2010 @ 14:08

    mda…este clasicul model “capac de WC”

    Raspunde
  6. Andrea 11 Jan 2010 @ 14:12

    “Buruienile” erau asa zise “feldsalat” adica salata de cimp:)cel putin alea care sint vizibile:d

    Raspunde
  7. epep 11 Jan 2010 @ 19:50

    “de azi sunt la curta”…?

    Raspunde
  8. simona 12 Jan 2010 @ 12:05

    Mama si ce se fac cu asa un snitel??? asta e pt 4 persoane zic eu!!banuiesc ca ati mancat amandoi unu nu? E urias de-a dreptu!!

    Raspunde
  9. Itmadness 12 Jan 2010 @ 20:40

    Daca Ceausescu mai traia si vedea snitelul asta eu pun pariu pe orice ca facea infarct dar inainte de astea o batea pe Elena cu pantofu !

    Raspunde
  10. Nautilus 10 Jan 2013 @ 15:54

    Din motive de neînţeles, aşa cum la francezi mâncarea e nesimţit de scumpă şi porcesc de proastă, la austrieci e foarte bună şi foarte ieftină.

    Tot din motive de neînţeles, deşi nu au “taxa pe viciu la fast-food” de care se vorbea la noi, cum au italienii, la un mic restaurant de cartier vienez mâncarea e mai ieftină ca la McDonaldul lor. (În Italia, unde există “taxa pe viciu”, un BigMac e vreo 6 EUR sau mai mult, în Viena acelaşi BigMac e doar 3,5 EUR.)

    Această modă a fost importată imediat după ce a muşcat criza de către patronii de la noi, astfel încât la un restaurant adevărat un prânz (la orele desemnate de ei) costă 17-20 de lei, iar un meniu McDonald’s 23-25 de lei (şi nici nu te poţi sătura cu el).

    ~Nautilus

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)