Sari la conținut

Promotiile care se prelungesc

reduceri-magazine-010-abIn ultima vreme am tot vazut tot felul de promotii care se prelungesc cu cate o saptamana, cu cate o luna sau poate chiar mai mult.

Toate promotiile astea care se prelungesc sunt dupa mine niste promotii proaste (daca pot sa le zic asa). O promotie adevarata, acolo unde e vorba de produse reduse substantial nu tine foarte mult. In general stocul se termina repede daca marfa e la un pret bun si e de calitate.

Atunci cand promotia tine la nesfarsit inseamna ca marfa ori e proastra ori reducerea nu e destul de mare.

In concluzie, ce rost are sa ne amagim cu prelungirea promotie cand am putea sa umblam la celelalte aspecte, pretul respectiv calitatea?

La fel e si cu concursurile, "concursul se prelungeste" pentru ca nu s-a inschis nimeni la el sau… numarul de participanti este sub nivelul asteptarilor. Si asta de ce? Pentru ca nu e tentant!

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. de ce? 17 Feb 2011 @ 13:14

    partea buna e ca exista promotii care se prejungesc si pentru ca mai exista multi doritori :D

    Raspunde
  2. Gerhald 17 Feb 2011 @ 13:16

    Promotiile nu exista. Am vazut mecanisme de tipul ca produsul x se scumpeste cu 50 la suta, dupa care i se adauga o reducere de 30 la suta. Si e gata promotia :))

    Raspunde
  3. criserb 17 Feb 2011 @ 13:16

    Doritori exista intotdeauna dar pretul ii tine departe si asteapta sa mai scada :)

    Raspunde
  4. Amzis 17 Feb 2011 @ 13:18

    am vazut eu cum e si cu promotiile astea . romanu ar vrea sa cumpere un produs care costa 100 ron sa-l ia cu 10 ron,poate chiar 9. am trait-o pe pielea mea.

    Raspunde
  5. Amzis 17 Feb 2011 @ 13:18

    am vazut eu cum e si cu promotiile astea . romanu ar vrea sa cumpere un produs care costa 100 ron sa-l ia cu 10 ron,poate chiar 9. am trait-o pe pielea mea.

    Raspunde
  6. Amzis 17 Feb 2011 @ 13:31

    de ce apare de 2 ori ieri nu ma lasa sa comentez pentru, zicea ca am duplicat

    Raspunde
  7. Cristina 17 Feb 2011 @ 14:10

    Mai exista si un al treilea motiv: nu a cumparat nimeni marfa la promotie, nici macar pana acum. Banuiesc ca o marfa o data bagata la promotie asa ramane, pentru ca este si ea inregistrata undeva in felul asta, si daca nimeni nu o cumpara… ramane pe stoc. Promotiile tin atata timp cat exista stocuri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)