Sari la conținut

Purtator de cuvant

De cate ori se intampla cate un accident de circulatie, crima, viol sau mai stiu eu ce alta chestie, apare o politista, tanara, serioasa si cu un nod in gat care da niste declaratiii presei.

Oare de ce acesti purtatori de cuvant sunt toti tineri si fara experienta. Lipsa experientei se vede din nodul in gat pe care il au de fiecare data cand dau o declaratie. Orice sectie de politie are cate un asftel de purtator de cuvant, oare?

Acum vine nelamurirea mea. Daca nu se intampla nici un incident, care e rolul purtatorului de cuvant in cadrul sectiei de politie?

Si a doua intrebare: oare chiar e nevoie ca noi sa contribuim la salariile purtatorilor de cuvant, nu se poate oare ca rolul lor sa fie jucat de alt cadru din politie atunci cand e nevoie? Banuiesc ca nu e nevoie de un purtator de cuvant 8 ore pe zi, in fiecare zi…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. mo 30 Mar 2010 @ 21:03

    serb,
    si noi la club avem un purtator de cuvant..

    Raspunde
  2. maddy 31 Mar 2010 @ 09:31

    purtatorul de cuvant al politiei capitalei e un barbat matur, eu tot pe el il vad la TV cand se intampla ceva.

    Raspunde
  3. criserb 31 Mar 2010 @ 10:22

    Al capitalei e barbat, il stim cu totii dar in rest… majoritatea sunt femei din cate am vazut. E ciudat ca fiecare sectie de politie sa aiba un purtator, nu de alta dar nu prea are ce comunica :P

    Raspunde
  4. raca 1 Apr 2010 @ 01:15

    Eji dus criserb, cum sa ti se puna pata pe o persoana tanara, la inceput de cariera? Tu crezi ca esti altfel? Mai tii minte cand ai fost la radio?

    In plus oamenii aia nu sunt luati de pe strada sau bestjobs ca si jandarmii. Probabil au facut facultatea de militieni, au grade si au fost angajati in sistem dupa un efort destul de mare. Ca si (aproape) toti colegii lor. Deci au facut deja destul ca sa ajunga acolo.

    Ce fac cand nu dau interviu nu stiu, dar cert e ca politia are nevoie de o mie de actiuni si traininguri de PR. Nu cred ca au timp sa se plictiseasca.

    Ia cere-ti scuze public, mai ales fata de domnu’ Ciocan (domnul de la politia capitalei) – care va ajunge sigur presedinte sau vedeta playboy intr-o zi :)

    PS: ca si tine, nici eu n-am habar despre ce vorbesc… imi dau doar cu presupusul :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)