Sari la conținut

Real Madrid si FC Barcelona sunt la fel de bune

Asa cum spuneam si pe twitter Real Madrid si FC Barcelona sunt la fel de bune dar, nu cele mai bune.

M-am uitat in seara asta la meci, am vazut o echipa a Real-ului care s-a chinuit. Ieri am vazut o echipa a Barcelonei neputincioasa. Doua, cele mai mari echipe ale lumii, zic eu, s-au poticnit in semifinale. Oare de ce?

Din punctul meu de vedere, vedetele acestor echipe au fost cele care au decis soarta acestor meciuri. La Barca, Mesi nu si-a facut treaba sau… si-a facut-o dar nu a avut stralucirea de alta data. Asta i-a costat pe Catalani. As putea sa spun ca Mesi i-a ingropat dar nu ar fi drept, in mare parte el a fost cel care i-a adus pana in semifinale. A avut o zi proasta, doua, si asta s-a vazut.

Realul la fel. Cine a ingropat echipa? Ronaldo, Kaka si Ramos. Niste jucatori cu o valoare echivalenta cu a intregului campionat romanesc. Sunt si ei oameni si gresesc chiar daca noi ii vedem invincibili.

So, Barca si Real sunt la fel de bune, dar in acest moment nu sunt cele mai bune. Mai bune sunt Chelsea si Bayern pentru ca ele sunt in finala, favoritele nu.

Partea proasta e ca ambele echipe sunt cam devastate. Au atatea cartonase galbene ca ma intreb daca impreuna au 22 de jucatori pe care sa-i trimita pe teren…

Sper sa se descurce si sa avem o finala de Champion League cat mai spectaculoasa.

Cine credeti ca o sa castige? Pariem (la figurat ca nu ma pasioneaza) pe Bayern sau pe Chelsea?

P.S. Am citit acum presa am vazut ca Mutu ajunge in diviza B. Cred ca acolo ii e locul…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Paul - spune 26 Apr 2012 @ 07:21

    Imi pare bine ca Bayern e in finala si ca i-a umilit pe madrileni

    Raspunde
  2. Iulian 26 Apr 2012 @ 08:08

    Cred ca Bayern va castiga in mare parte pentru ca a jucat fotbal. Ce a facut Chelsea in ambele meciuri nu prea se poate numi fotbal. Cand stai cu 9 jucatori in propriul careu se numeste autobaza, nu fotbal.

    Raspunde
  3. Crox 26 Apr 2012 @ 10:57

    @Iulian Dar merita Barcelona mai mult decat Chelsea sa fie in finala? Eu zic ca nu, si sunt fan Barca. Barcelona a abordat gresit ambele jocuri, nu posesia decide invingatoarea dintre doua echipe. Chelsea a jucat inteligent, urat, anost, simplu si eficient. Barcelona nu a jucat nici inteligent, insa nici urat, sau anost, sau simplu, a jucat frumos, dar ineficient.
    Bayern s-ar putea sa spulbere Chelsea in finala, ceea ce sper sa se intample.

    Raspunde
  4. criserb 26 Apr 2012 @ 11:18

    Cam asa gandesc si eu despre Chelsea, a jucat urat dar perfect. Pana la urma si-au atins scopul, ei sunt in finala Barca nu. Pana la urma asta a fost scopul. Cu ce-i ajuta pe cei de la Barca o posesia de 75%?

    In plus, multe echipe au incercat de-a lungul timpului sa joace ca Chelsea dar nu prea au reusit…

    Raspunde
  5. Iulian 26 Apr 2012 @ 12:02

    @Crox: absolut corect. Sincer, m-am bucurat ca in sfarsit cineva a descoperit ce trebuie sa faci impotriva Barcei, chiar daca a fost urat, urat. Barcelona intradevar a incercat sa joace, n-a avut cu cine, Chelsea nu s-a mai deschis, Barca n-a avut cum sa ajunga aproape de finalizare. Se stia ca Barca nu trage dinafara careului.

    Raspunde
  6. octavian 26 Apr 2012 @ 12:13

    la echipe de genul asta, rezervele sunt la fel de bune ca si titularii.

    Raspunde
  7. AndreaS 26 Apr 2012 @ 18:30

    Zic sa castige cei mai buni da sa fie aia de la Bayern ;)

    Raspunde
  8. Vlad 27 Apr 2012 @ 01:06

    !Aupa Athletic¡ Asta e echipa. Real si Barca sunt minciuna anu asta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)