Sari la conținut

De la imn pana la final ne-am facut de rusine

romania-franta-in-direct-la-TVR-1-National-ArenaDar probabil asta nu mai mira pe nimeni, nu?

Sa o luam cu inceputul. Am ascultat imnul si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca Marcel Pavel a cantat un imn stalcit, aruncand cu versurile dupa voia lui sau a federatiei( sau a cui a fost ideea proasta de a modifica imnul national). Imnul e unul singur iar noi ar trebui sa ne mandrim cu el si presupun ca nimeni nu are dreptul sa-l modifice/cante asa cum are el chef.

Ascultati si voi "frumusete" de imn:

Mergem mai departe.

Cu cat minutele de la inceputul meciului treceau gazonul terenului national arata tot mai prost, cu fiecare atingere a mingii mai sarea cate o bucata de brazda, in final el aratand… jenant.

Am inteles ca e un gazon nou, ca sunt probleme la prima utilizare, dar nici asa. Ma uit cum se schimba gazonul pe arenele din Spania si joaca aia la doua zile dupa instalarea lui. N-am vazut pana acum sa se distruga in halul asta. E inadmisibil sa vedem asa ceva la TV in momentul in care ne mandrim cu acest stadion.

laza_thumb1 francezii-ne-desfiinteaza-national-a[2]

Apoi, la sfarsitul meciului nici o oficialitate nu a avut curajul sa recunoasca ca gazonul a fost de cacat si ca firma care l-a montat ar trebui sa raspunda pentru lucrarea facuta.

Mai departe, despre National Arena, pot sa spun ca mi-a placut. Imaginea de ansamblu te face sa fii mandru de noua constructie, cel putin din ceea ce am vazut la TV. Am putea probabil sa-i gasim tot felul de inconveniente, de lucruri nu tocmai ok dar avand in vedere ca suntem la inceput cu astfel de constructii nu cred ca este cazul.

Despre nationala de ieri nu pot sa zic ca au jucat chiar rau, a fost un meci in care au dat tot ce au putut, au facut un meci mai bun ca cel cu Albania dar o echipa care pierde in fata Albaniei cu 3 la 0 nu merita sa se califice mai departe. Pur si simplu mu merita.

Piturca tot taran a ramas, a tinut el mortis sa apara la un astfel de eveniment in trening. El oare nu se uita la antrenorii adversarului, nu se uita cum se imbraca aia? Nu-i par oare mai eleganti, mai demni de a ocupa postul de antrenor decat unu’ in trening?

Publicul a facut o atmosfera frumoasa. Au incurajat nationala iar la sfarsit s-au comportat ca niste romani autentici. Huiduielile dupa parerea mea nu-si aveau locul. Totusi am facut egal cu Franta, nu am pierdut, rezultatul a fost mai mult decat echitabil pentru noi.

In rest ce sa mai zic, sper sa vad in continuare atatia oameni pe National Arena ca la meciul de ieri dar… nu cred ca o se mai intample asta. Pacat.

P.S. Nu uitati de concursul asta.

[surse poze: 1, 2, 3 ]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Robintel 7 Sep 2011 @ 12:36

    Ce a făcut MP e faptă penală. Ce au făcut ăia cu gazonul este o bătaie de joc.

    Raspunde
  2. Cat 7 Sep 2011 @ 12:46

    Las’ că acuşica vine Loteria Vizelor. Iar.

    Raspunde
  3. Alina 7 Sep 2011 @ 12:49

    Mie mi-a placut Inna. Super atitudine!

    Raspunde
  4. criserb 7 Sep 2011 @ 12:51

    @Alina – de Inna am uitat, si mie mi-a placut mult!

    Raspunde
  5. Crox 7 Sep 2011 @ 13:06

    O idee buna ar fi fost sa il aduca pe baiatul ala care a castigat pe nedrept “Romanii au talent”, ala care canta rap nazzional sa mai trezeasca un pic spiritele la pauza. Mult mai motivati ar fi iesit de la vestiare jucatorii.

    Raspunde
  6. Crox 7 Sep 2011 @ 13:12

    Si pe Mutu de ce nu l-a bagat Satana in teren? Pentru ca s-a impartasit la prea multe basilici inaintea meciului cu San Marino? Ce fel de antrenor este acela care actioneaza sub influenta tabloidelor?
    Fabio Capello ii spunde jucatorului nationalei Angliei, Andy Carroll sa bea mai putin (decat ceilalti) si Victor Satana Piturca il exclude din lot pe cel mai bun atacant al Romaniei pentru ca a intarziat o ora seara inainte de un meci amical cu SAN MARINO.
    Antrenorii Nationalei trebuie sa inteleaga faptul ca si ei fac parte din Echipa Nationala.

    Declaratie Capello:
    “But if he[Andy Carroll] wants to be a good player and a good sportsman, he needs to drink less than the others.”

    Raspunde
  7. Duse 7 Sep 2011 @ 16:22

    Dar cine a spus ca Romania a pierdut cu 3-0 in fata Albaniei? Asta nu s-a intamplat ! Poate in fata Lituaniei, dar e altceva.

    Raspunde
  8. criserb 7 Sep 2011 @ 16:23

    Am gresit eu @Duse, era vorba de Lituania :(

    Raspunde
  9. SIP 7 Sep 2011 @ 16:32

    “Piturca tot taran a ramas, a tinut el mortis sa apara la un astfel de eveniment in trening …”
    Tu ….. vorbesti !

    Raspunde
  10. Ghiocel07 7 Sep 2011 @ 16:40

    Federatia si Marcel Pavel au fost amendati….
    Astazi toata ziua a fost critcata Inna, de MP s-a spus prea putin…..

    Raspunde
  11. re 7 Sep 2011 @ 17:23

    nu i-au huiduit ca n-au batut franta.I-au huiduit pentru meciurile pierdute cu echipe slabe dinainte (desi nu era cazul ieri)

    Raspunde
  12. Marian 7 Sep 2011 @ 18:01

    A “picat” clipul.

    Raspunde
  13. Crox 7 Sep 2011 @ 19:02

    Nu sunt de acord cu huiduielile in general, desi sunt cazuri in care nu se poate fara – de exemplu arbitru fura fatzis sau echipa favorita da dovada de non-combat. Huiduieli au fost pentru ca in repriza a doua am mai trecut de mijlocul terenului de 2-3 ori si cam atat. Publicul a fluierat indeosebi non-combatul de pe final de meci cand nu mai aveam nimic de pierdut si un egal tinut cu dintii valoreaza mult mai putin decat o infrangere darza in cazul asta.
    Piturca nu a surprins cu nimic, nu a schimbat nimc, asa cum a spus si Blanc la final.
    Cat despre trening – FRF ar trebui sa impuna prin regulament strict tinuta staff-ului tehnic si antrenorul principal ar trebui sa fie obligat prin regulament sa poarte costum.

    Raspunde
  14. Octav 7 Sep 2011 @ 20:12

    Sunt sincer şi îţi spun că şi eu am huiduit la final. Am huiduit tragerea de timp din finalul meciului (Tărtăruşanu) şi faptul că nu a făcut schimbări ţăranul de Piţurcă, de parcă vroia să păstreze rezultatul în stilul caracteristic echipelor româneşti.
    Sunt absolut de acord cu tine la faza cu treningul, este penibil ca el sa fie în trening şi celălalt antrenor în costum…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)