Sari la conținut

Respect

Chiar daca nu imi e drag, are dreptate in ceea ce zice mai jos:

So, intrebare scurta pentru voi ca sa nu intram in cine stie ce polemici pe aici. L-ati vrea pe Huidu in inchisoare?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. william 17 Oct 2011 @ 17:38

    NU

    Raspunde
  2. Cacat Ion 17 Oct 2011 @ 17:38

    Da.

    Raspunde
  3. Alina 17 Oct 2011 @ 17:47

    Eu nu vreau personal nimic, dar Huidu merita inchisoarea pentru ce a facut.

    Raspunde
  4. Marius 17 Oct 2011 @ 17:48

    Da, daca se dovesdeste ca e vina lui si din ce am vazut pare sa fie

    Raspunde
  5. Andrei 17 Oct 2011 @ 17:49

    Nu… eu cred ca are legatura cu cazatura la schi parca din Austria.

    Raspunde
  6. MooNy 17 Oct 2011 @ 17:52

    Da, desi mi-e drag din cauza emisiunilor si ca l-am avut vreo saptamana in liceu si era om de nota 10, a intrat in depasire intr-o curba deosebit de periculoasa, nu-mi pasa daca era linie continua sau nu.
    E si greseala celor din Logan, mai mule ca sigur, e si vina lui. Nu 10 ani. Cativa. Oricum omul asta e marcat pe viata. Eu una ii dau nota 10 lui Badea ca a ignorat râca lui cu Huidu si a pus si problema ca cei din Logan au avut si ei vina si statul roman cu directia de drumuri si poduri cu tot.
    Nota 1 tuturor care pun vina doar pe una din partile implicate (cei care zic “huidu tre sa moara in inchisoare” si cei cu “hai huidule, barbia sus ca nu fu mare lucru, scapi tu”).

    Raspunde
  7. sorin 17 Oct 2011 @ 17:55
    Raspunde
  8. Ghiocel07 17 Oct 2011 @ 19:18

    Nu comentez, oricum este un om marcat pe viata. Pacat de copii care au trecut prin asa ceva. Chiar daca sunt mici este o trauma pe care o vor simti toata viata. Dragii mei aveti grija cum circulati pe sosele. Nu intotdeauna un accident se intampla din vina voastra. Nu va bazati pe caii putere ai masinii pe care o conduceti. Teribilismul si aroganta la volan sunt crima curata. Nu uitati ca sunteti respensabili pentru cei in masina voastra dar si pentru cei din trafic. Mai bine ajungeti mai tarziu la destinatie dar in siguranta.

    Raspunde
  9. liana 17 Oct 2011 @ 19:22

    E un amarat cu creierul varza.
    Trebuie sa plateasca bani grei familiilor oamenilor omorati si sa i se intrezica sa mai conduca vreodata chiar si o bicicleta si gata.
    Nu inteleg cum pot fi toti , familia lui Huidi , colegii lui ,cunostintele , prietenii , atat de inconstienti incat sa lase un om al carui creier este profund alterat sa umble singur pe strada , mai ales la volan.
    Nu cred ca puscaria e solutia , pt ca nu a fost cu intentie , el a fost un sofer prost dintotdeauna ( a avut vreo 17 abateri din cate am vazut acum la stiri , trebuia sa i se ia carnetul definitiv de multa vreme , inca) , este un om lipsit de discernamant practic, in primul rand din cauza accidentului de ski , si gata.

    Raspunde
  10. epep 17 Oct 2011 @ 20:09

    Ce zice? Cine zice?

    Raspunde
  11. Alexandru Savu 17 Oct 2011 @ 20:10

    E prea devreme să ne dăm cu părerea…

    Raspunde
  12. jules 17 Oct 2011 @ 20:40

    Numarul de contraventii e irelevant. Mai ales daca e pe o perioada mare de timp. Si eu am vreo 30. Insa pe parcursul a 12 ani si marea majoritate in primii ani. In rest poate un radar pe an si cam atit.
    Ca mai toti comentam cind ne opreste politia ca am calcat linia continua, asta e altceva. Ca facem scandal cind ii vedem ca stau la pinda, iar e altceva.
    Ca a vrut sa depaseasca sau nu, inca nu stim. Singura declaratie pe care a dat-o a fost ca i-a fugit masina. Care cu siguranta avea cauciucuri de vara si acolo unde s-a intimplat cam ningea. Da, astia de la drumuri ar trebui impuscati pentru ca nu fac drumurile cum trebuie. Cu inclinatiile care trebuie. Dar nu stim daca asta e cauza sau nu. Pe un drum alunecos poti sa ai si mama masinilor ca zbori fara aderenta.
    Sint multe ipoteze de luat in calcul. Asa ca datul cu parerea ca trebuie sa putrezeasca dupa gratii sau ca el nu are nici o vina sint irelevante in cazul asta.

    Adevarata fata a lui Serban si asumarea responsabilitatii va veni cind va fi procesul. Abia atunci am putea deschide gura si numai daca am vazut expertizele.

    Raspunde
  13. vasiliu 17 Oct 2011 @ 21:23

    Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat cu familia lui Serban.Incep sa cred in blesteme.Nu-mi pot da cu parerea:sa faca sau nu inchisoare.Intai trebuie sa vedem cauza care a dus la acest accident.Au murit ,totusi,trei oameni nevinovati.Si eu conduc de
    47 de ani si n-am avut ,Fereasca Dumnezeu,astfel de evenimente si am un wv golf de 1900cm,care daca ar fi dupa ea vai de mine.Trebie condus preventiv si defensiv.
    In caz de inchisoare va face 3-4 ani si nu s-a terminat viiata.O sa o ia de la capat.
    Dumnezeu sa-i dea sanatate.

    Raspunde
  14. Cantemir 17 Oct 2011 @ 22:14

    Petridou&Moustaki identifica 2 categorii de factori umani raspunzatori de accidentele rutiere. Huidu s-a incadrat, din nefericire, in cel putin una din ele:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/10/17/cati-ca-huidu-mai-suntem/

    Raspunde
  15. maddy 18 Oct 2011 @ 09:18

    da, pentru ca pana acum a dovedit ca este un sofer iresponsabil, cu 14 sanctiuni la activ.

    Raspunde
  16. garetbora 18 Oct 2011 @ 12:25

    Nu e vorba de ce vrea unul si altul, e vorba de lege si ce trebuie facut. Un om obisnuit era deja dupa gratii… .

    Raspunde
  17. Valy si Deima COFARU 19 Oct 2011 @ 00:51

    Omor din culpa la 2 sau mai multe persoane e de la 5 la 15 ani.
    NU sa nu faca puscarie in penetenciar dar sa traiasac de acum incolo pentru cei din jur , prin munca lui sa aduca omagiu vietii si respect tuturor celor care i-au mai acordat inca o sansa. Nu va face puscarie, GARANTAT. E o persoana publica pe care lumea il plange deja( uita de cei morti ). Plangand pentru Huidu si pentru “ghinion”-ul lui , NU plangem pentru toate victimele inconstientilor care produc accidente de felul asta.
    Am fost victime unei idioate de genul asta cand in 2002 a condus pe contrasens pentru scurt timp , a intrat in mine – o zi si o noapte in coma, 3 luni nu am avut control pe parte stanga a corpului – iar ea a fugit din tara lasandu-ma sa ma descurc.
    Este o drama in creierul si viata fiecaruia care trece prin aceste experiente , si care lasa in urma cadavre, ii doresc multa sanatate si sa aiba grija de familia lui , dar nu uitati cand judecati caul asta ca in locul celor trei DECEDATI putea fii fiecare dintre noi , cineva drag noua si asa mai departe. Legea sa isi faca treaba.
    Daca dupa atatea sanctiuni , nu a patit nimic inseamna ca e un MARE NOROCOS si nicidecuym un GHINIONIST. Cand intindem coarda se poate rupe !

    Raspunde
  18. william 19 Oct 2011 @ 01:02

    eu am gasit masina personala lovita in parcare

    sa il fereasca Dumnezo pe ala care a lovit-o cand aflu cine e in spatele numarului de inmatriculare

    500 ron e paguba; dar nu ma deranjeaza ca a lovit-o, dar fuga de la locul accidentului, nu am sa o iert

    puteam sa fiu eu lovit sau mai rau, sa imi taie vreun furtun de la frana si sa nu am frana cand as fi avut nevoie;

    ps: eu observasem dupa 40 ore ca am masina lovita; multe se puteau intampla

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)