Sari la conținut

Review Dacia Lodgy

M-am uitat la tot review-ul de mai jos si pot sa spun ca Dacia Lodgy chiar este o masina interesanta, pentru familie. Din pacate inca am o preconceptie cand ma gandesc la Dacia, am eu in cap ca este facuta dintr-un plastic ieftin iar interiorul este facut din topor, dar incet, incet incerc sa-mi schimb aceste ganduri pentru ca uite… Dacia asta chiar arata bine.

Cat despre vanzari sunt convins ca o sa se vanda foarte bine, este o masina de familie asa cum vrea neamtu’, spatioasa in interior, sapte locuri, mai are si portbagaj… cam tot ce are nevoie o familie numeroasa.

Eu zic sa va rezervati juma’ de ora, sa urmariti review-ul de mai jos, merita.

O chestie nu pot sa o inteleg totusi, cum le-a venit oare ideea sa-i spuna "Lodgy", un nume mai normal n-au gasit si ei?

[via Buhnici]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. ionut_d 17 Jul 2012 @ 10:02

    Eu am putut sa o vad/cercetez inainte de lansare printr-o intamplare. Parerea mea este ca au evoluat binisor, la interior. La exterior, masina asta este urata. Repet, este parerea mea.

    Raspunde
  2. jules 17 Jul 2012 @ 11:34

    Intreaba totusi pe Buhnici sau pe cei de la Dacia sau pe oricine care se da mare cu review la masina asta cam cite stele are la testele euro ncap ?
    Doar de curiozitate, pentru ca se vrea masina de familie.
    La a mea am 5 stele, pentru ca producatorul a facut testele. Dacia a ales sa nu le faca deloc. Da, conteaza si asta a fost un factor important in alegerea mea. Ba chiar am pus ca optiuni suplimentare tot ce era legat de siguranta.

    Raspunde
  3. criserb 17 Jul 2012 @ 11:47

    @jules – sincer eu cred ca nu a facut testele pentru ca nu trece de ele. Nu zic ca ar avea un rezultat slab, dar in niciun caz nu se ridica la 5 stele ceea ce pentru o masina de familie e destul de naspa…

    Raspunde
  4. jules 17 Jul 2012 @ 15:52

    Cristi, nu zic ca o masina trebuie sa aiba 5 stele. Nici pe departe.
    Dar eu ca un viitor familist interesat de o achizitia unei astfel de masini, siguranta e pe primul loc. Sincer.
    Din n-spe motive. Slab sau nu, vreau sa stiu cum se comporta in caz de accident.
    Si hotarirea si incapatinarea mea in aceasta privinta au primit un imens sut in fund de cind am vazut crash-testul la chienzariile alea cherry. Nici nu ma gindeam vreodata ca poate fi atit de nasol.
    Sa ma scuze dacia, dar la faza asta sint de tot rahatul. De fapt, fara sa ma scuze. Sint de tot rahatul.

    Raspunde
  5. Alina 17 Jul 2012 @ 16:00

    @Jules Nu cred ca Dacia a avut vreodata pretentia sa fie mai mult decat ceea ce este. Totul se rezuma la cat iti permiti.

    Nu stiu de Lodgy dar tin minte ca atunci cand cautam masina ne-am uitat la testele la Duster si erau comparabile cu multe de pe piata actuala si care costau si cu 50% mai mult.

    Si a noastra are 5 stele si costa cat vreo 3 Lodgy la un loc, dar daca nu mi-as permite nu as avea nici o problema sa cumpar Lodgy. De ce nu o fac? Pentru ca confortul se plateste si sunt dispusa sa platesc pentru el.

    Raspunde
  6. jules 18 Jul 2012 @ 13:29

    Alina, nu e vorba de pretentie deosebita. E pur si simplu vorba nu vor sa faca.
    Dar as dori sa stiu cum se comporta in caz de accident.
    Si daca nu crezi ca poate fi cine stie ce in conditii de test, cauta te rog testele euro ncap de la cherry sau de la vreo alta chinezarie unde daca sufle vintul mai tare intri in spital. Atit de proaste.
    Uite niste exemple:
    http://www.youtube.com/watch?v=LmpDM8wVrUQ&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=vx5JpY9DM_k&NR=1&feature=endscreen
    Si unul explicat in franceza: http://www.youtube.com/watch?v=TFzfPagVhY8&feature=endscreen&NR=1 ( o mai dibui putin :) )

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)