Sari la conținut

Salut. Ce mai faceți?

Ne-am recuperat copilul de la bunici. A fost bine, ne-a fost dor de el și ne-am bucurat mult când a revenit. Păra că și lui i-a fost dor de noi.

Am fost plecat în Grecia. Primul concediu cu copilul undeva mai departe. 1100km. A suportat bine drumul, mai bine ca nevastă-mea :) Ne-am distrat. Am făcut multă baie, n-am stat la plajă, am venit bronzat. A fost frumos. A fost obositor. Simt că mai am nevoie de un concediu. Poze. 1, 2, 3, 4 și 5. Și 6. Dana a zburat. A avut curaj. Bunicii ce ne-au însoțit au fost de mare ajutor. Mulțumesc.

Au fost ai mei pe la mine în lipsa noastră. M-au ajutat cu tot felul. de lucruri prin curte/casă. Mulțumesc.

Mi-a făcut tata aerisirea la beci. Două ventilatoare. A scăzut umezeala vizibil. Mulțumesc.

A început grădinița. L-am dus. A stat în prima zi o oră, a două zi vreo 3 ore. Ne-a sunat educatoarea să venim să-l luăm că plânge și vrea la mami. L-am luat. Azi n-a vrut să mai meargă, nu am putut să-l convingem. A venit bona și l-a convins în 5 minute. Ne grăbea copilul că să mergem mai repede. Avem cea mai tare bonă. Știam asta, dar azi ne-am convins încă o dată. Noi suntem cam degeaba.

Azi a stat mai mult. Vreo oră :) A plâns că vrea la Mina. S-a dus Mina după el. “Îmi era dor de tine Mina, de aia am plâns”. Acum e prin parc, se distrează.

Trei zile și trei educatoare. În fiecare zi alta. Fiecare a plecat în altă parte după o zi. Să vedem cât rezistă asta nouă.

Copiii plâng. Jumate plâng/urlă. Fii-miu zice că lui nu-i place când copiii plâng. E gălăgie mare și nu-i place, de aia plânge și vrea și el să plece.

S-a făcut un grup pe WhatsApp cu părinții și educatoarea. Pe mine nu m-au băgat. Stau ca prostul și o tot întreb pe Dana cum mai e fii-miu.

În prima zi, la deschidere, îmi dădeau lacrimile. A crescut copilul, o nouă etapă… emoții. Nu am lăsat să se vadă.

Îmi expiră domeniul, criserb.ro tre’ să-l plătesc.

În rest bine, am să mai revin pe subiectele de mai sus, am să revin mai des la blog.

Învățământul e gratuit. Cică.

Au băgat sosul de la KFC la Lidl. Cică nu mai este.

M-am interesat de pavaj. Am primit ofertă de 8800 lei pentru 40mp. Enorm mi se pare. 1800 pavajul, restul manopera și piatra pe care se pune. Zici că-i aur.

Apa din piscină e rece. 23°C. Maxim 24°C. Probabil mai facem o baie și o strângem. A venit toamna.

Nu-i cea mai încadrată poză, da’ pe ei îi iubesc.

În rest suntem bine. Voi ce mai faceți?

P.S. Am furat titlul de la Cabral, mi-a plăcut ideea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Claudiu 12 Sep 2018 @ 12:07

    cred ca imi vad masina in poza aia din parapanta :)
    Lefkada rullz

    Raspunde
  2. Haivas 12 Sep 2018 @ 14:11

    Ce sá facem? bine! lucrám la foișor. Am inceput școala. Clasa 0 și cu ăl mic. Am scăpat de un drum în plus. Vine toamna! Am mai închis din geamuri! Trebuie să fac uși la beci și magazie!

    Raspunde
  3. a555a 12 Sep 2018 @ 16:01

    Doar ca parere.
    Daca te vei duce dupa el de fiecare data cand plange, tot mai greu va vrea sa mearga dimineata iar la gradi va sta tot mai greu pentru ca stie ca daca plange va veni cineva dupa el.
    Oricum si educatoarea ar trebui sa il convinga sa ramana si sa nu mai planga, dar e mult mai simplu sa sune si sa mergi dupa el.
    Numai bine.

    Raspunde
  4. criserb 12 Sep 2018 @ 16:44

    @Claudiu – când ai fost?

    @Haivas – la muncă ai mai ajuns? :P

    @a555a – ai dreptate, dar mă gândesc că e greu, dacă nu imposibil, să stăpânești 10-15 copii în același timp. Zic și eu.

    Raspunde
  5. Claudiu 13 Sep 2018 @ 15:36

    @criserb – prima saptamana din sept… am glumit cu masina dar recunosc plaja Kathisma

    Raspunde
  6. Liana 17 Sep 2018 @ 12:41

    Ce facusi, bre? Trecu aproape o săptămână și tot ” idea” rămase??? Mai baga un “e” acolo , ” “ideea” e mai pe românește.

    Raspunde
  7. criserb 20 Sep 2018 @ 09:46

    @Liana – emoționat și eu după concediu. Merci, am corectat ;)

    Raspunde
  8. Alina 21 Sep 2018 @ 07:30

    Plansul e contagios, da unul semnal si apoi toti in cor.
    La noi, scoala a inceput de vreo 3 saptamani deja si e un baietel de 4 ani care plange in hohote in fiecare zi. Mi-e asa mila de mamica, dar sunt sigura ca nu o suna, si copii stau la scoala de la 8 la 16:00.
    Gata, ai copil mare dupa standardele elvetiene unde scoala incepe obligatoriu de la 4 ani ;)

    Raspunde
  9. criserb 21 Sep 2018 @ 09:27

    @Alina – poate e mai bine că nu o sună, stă și femeia liniștită :)

    Acum deja are și fii-miu 2 săptămâni de grădiniță, tot plânge, plânge când îl las, după care îi trece instant. Speră până în ultimul moment că mă păcălește și-l nu-l las acolo.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)