Sari la conținut

Caut grădiniță în zona de sud-vest a Bucureștiului

A venit și momentul în care trebuie să mă apuc să-i caut lu’ fii-miu grădiniță, așa că vă întreb pe voi, cei care mă citiți de ceva timp, dacă îmi recomandați ceva în zona marcată cu roșu pe hartă,  sau puțin adiacent. Puțin, nu mă trimiteți în altă parte a orașului.

De preferat să-mi recomandați ceva în urma experienței voastre, nu din povești.

Caut, dacă se poate o grădiniță de stat, civilizată, dar nici cele private nu le exclud.

Ideea este că vreau program scurt, deci nu caut ceva de dimineață până seara.

Tot ceea ce-i important este să aiba grijă de copil și mâncarea să fie bună, în rest, opționale, limbi străine și mai știu eu ce, nu-i prioritar. Dacă sunt e bine, dacă nu… important e copilul să meargă acolo cu plăcere.

Aștept cu drag orice sugestie, dacă se poate însoțită de un link (link-ul grădiniței) și chestii care v-au făcut pe voi să o recomandați.

Vă mulțumesc și apreciez fiecare share al articolului, cine știe, poate ajunge la oameni care chiar pot să-mi facă recomandarea perfectă.

Dacă se poate să comentați pe blog, să pot centraliza mai ușor recomandările v-aș rămâne recunoscător ;)

Update:

Pentru că primesc recomandări și pe privat am zis să le pun aici, să le pot centraliza mai ușor și eu și Dana.

  1. Micul Lord (facebook) – Mărgeanului
  2. Piticii Noștri (facebook) – Smârdan
  3. Bucurie Mare (facebook) – pe la Leroy
  4. Flori de tei (facebook) – Rahova

Recomandări mai primesc se pare și pe facebook, pe grupul Cartierul Independenței Bragadiru, grupul Bragadiru sau pe profilul meu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Haivas 25 Jan 2018 @ 14:14

    Cristi, eu i-am avut pe amândoi la Vârteju la grădinițiă. Cel mică termină în iunie. acum 4 ani, pe cel mare l-am mutat de la grădinița din Măgurele aici și mă felicit și acum pentru decizie. Este o grădiniță mică cu 2 grupe. Eu i-am avut pe amândoi la dna Sabina și pot să spune că a fost exact asa cum trebuie să fie o grădiniță. Cu plăcere, cu joacă, cu învățat din joacă și tot ce tb. Programul e până la 12.00, fără masă. Mănâncă pachețelul de acasă!

    Raspunde
  2. Marius 25 Jan 2018 @ 21:49

    Salut, Cristi!

    Locatia conteaza, e important sa nu fie totusi prea departe de casa. Avand experienta cu pitica mea, vin si-ti spun ca cel mai important e sa ai o recomandare ok, precum cea de la Haivas! Adica, sa stie gradinita, sa stie educatoarea! Sa mergi cumva la fix, nu la ce s-o nimeri. Noi am avut-o pe pitica la gradinita de la 500 m distanta, dar cu grupe mixte de copii de la 2.5 luni cat avea ea pana pe la 5-6 ani cat au cei care trec in clasa zero, cu educatoare care tipau la cei mari in asa fel incat pe cei mici ii apuca plansul. A fost un fiasco total, nu s-a adaptat. Am mai tinut-o un an acasa si apoi am ales o gradinita un pic mai departe de casa, recomandata de multa lume, si unde am avut posibilitatea de a alege educatoarea (recomandata, desigur). Acum, 3 luni mai tarziu, toate lucrurile sunt ok, iar in vacanta a mea isi dorea cu nerabdare sa reinceapa gradinita! Mult succes si tie cu piticul tau, nu e un pas chiar usor!

    Raspunde
  3. Diana 14 Feb 2018 @ 20:52

    Recomand si Little Team. Este pe 13 septembrie intre Sebastian si Progresului. Si noi stam in Bragadiru, tot zona Bulgaru si de 2 ani facem acest drum zilnic cu cea mica. Pe site nu au cine stie ce informatii dar ii suni si stabilesti o intalnite sa o vezi. Noi suntem multumiti de activitati, curatenie, mancare organizare in proportie de 90%. Pt mai multe informatii poti sa imi scri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)