Sari la conținut

Samsung Galaxy S3 mini

galaxy-s3-mini

N-am apucat sa-l testez prea mult, dar am observat cat de cat anumite lucruri. In special viteza, este un telefon care se misca bine dar totusi nu se ridica la nivelul lui S3.

Dimensiunea, este insa ideala pentru cei care nu sunt obisnuiti cu un telefon mare, este comparativ ca dimensiune cu iPhone-le 4/4S.

Ecranul are o rezolutie buna, un amoled destul de bun. Este adevarat ca in lumina puternica nu se vede la fel de bine ca modelul mai mare, dar diferenta este aproape insesizabila.

DIn punctul meu de vedere este prea mic, eu fiind obisnuit cu un ecran mai mare pe care se vede si mai bine, daca este sa ne aducem aminte ca am inceput sa port ochelari.

Pentru unul cu ochii buni, probabil ca este un avantaj sa fie mai mic :)

Cred insa ca telefonul este facut pentru fete. Ele au in general mana mai mica iar un S3 este totusi prea mare pentru ele. Il tin eu in mana, undeva la limita dintre siguranta si nesiguranta, pentru o fata insa un S3 este putin cam mare. Si asta depinde de gusturi :)

In rest, pana acum un telefon bun. Am sa-l studiez mai in amanunt si am sa revin cu impresii.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Bucur 19 Oct 2012 @ 19:59

    cat costa?

    Raspunde
  2. criserb 19 Oct 2012 @ 21:30

    @Bucur – din ce am inteles, cca 1800 lei. Dar nu bag mana in foc.

    Raspunde
  3. Cornel 21 Oct 2012 @ 00:21

    In ce tara e fabricat exemplarul aflat in test?

    Raspunde
  4. mihai 22 Oct 2012 @ 10:07

    intre s2 care costa 1699 si s3 mini care costa 1800, voi ce ati alege? eu zic ca e s2-ul e castigator de departe…

    Raspunde
  5. criserb 22 Oct 2012 @ 10:16

    @Cornel – chiar nu stiu, l-am predat acum cateva minute :(

    @Mihai – depinde de ce ai nevoie. De un telefon mic sau de un ecran mare. Eu zic ca intre cele 2 aspecte o sa fie facuta alegerea. Daca ma intrebi pe mine, eu as alege S2-ul..

    Raspunde
  6. Cornel 22 Oct 2012 @ 15:29

    Nu-i nimic, asta e acum! eram curios pentru ca in perioada asta sunt in cautare de telefon si vroiam sa stiu daca sunt sau nu sanse sa gasesc, atunci cand apare la noi, unul fabricat in Korea. Astept cu nerabdare impresiile tale privitoare la Mini, caci incerc sa ma decid daca sa astept sa apara Mini-ul sau sa caut in continuare un Samsung Galaxy Ace 2, care desi a aparut de ceva vreme, nu am reusit sa dau de el intr-un magazin respectabil si nici nu se regaseste in oferta operatorilor. Ideeal ar fi sa reusesc sa le testez pe amandoua inainte sa cumpar primul gasit.
    Ai vreo informatie referitoare la data lansarii spre vanzare? Multumesc!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)